logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη περίοδος του «Summer Camp Διονύσου 2018». Την Παρασκευή 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν, στα τέσσερα σχολεία και τα δύο αθλητικά κέντρα του Προγράμματος, οι γιορτές λήξης της δεύτερης περιόδου,  που διήρκεσε από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 13 Ιουλίου, με τα παιδιά να παρουσιάζουν πλήθος προγραμμάτων με θεατρικά, τραγούδια, χορούς και άλλα μουσικοχορευτικά δρώμενα, ενθουσιάζοντας τους γονείς που τα παρακολούθησαν.

Περίπου 900 παιδιά του Δήμου Διονύσου συμμετείχαν στη δεύτερη περίοδο του “Summer Camp”  και είχαν την ευκαιρία να περάσουν, δωρεάν για τις οικογένειές τους, ένα χαρούμενο και δημιουργικό δεκαήμερο με πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις και επιμορφώσεις.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης παρευρέθηκε στην γιορτή λήξης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου και στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη επιτυχία και αποδοχή του προγράμματος.

«Είναι εξαιρετικά  επιτυχημένο και με τεράστια συμμετοχή παιδιών το πρόγραμμα δημιουργικής & αθλητικής καλοκαιρινής απασχόλησης «Summer Camp» που υλοποιούμε για τέταρτη συνεχή χρονιά. Κάθε φορά συμμετέχουν όλο και περισσότερα παιδιά, απολαμβάνοντας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υψηλού επιπέδου δραστηριότητες, πλούσιες σε  γνώση, ψυχαγωγία και άθληση. Ο Δήμος μας, έχει  σταθερά στο επίκεντρο της προτεραιότητας του την οικογένεια και την υποστηρίζει με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο» σημείωσε, ευχόμενος σε όλους καλό καλοκαίρι.

dav

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου  ξεκίνησε η τρίτη  περίοδος του «Summer Camp Διονύσου 2018» που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου και με την οποία θα ολοκληρωθεί το Πρόγραμμα.