logo


Την παραίτησή της από τη θέση της Γραμματέως της Ένωσης Γονέων Δήμου Διονύσου υπέβαλε σήμερα Παρασκευή 6 Ιουλίου με επιστολή της η Α. Τόκα. Η κ. Τόκα, που μάλιστα είχε διατελέσει Πρόδρος της Ένωσης τη διετία 2015-2017, στην επιστολή της διαμαρτύρεται επειδή για τις αντιρρήσεις της αναφορικά με τη δημιουργία Μαθητικού Στεκιού στην πόλη μας, δέχτηκε επίθεση και περιφρόνηση από μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, ενώ ο ρόλος και οι υποχρεώσεις της ως Γραμματέως αγνοήθηκαν πλήρως το τελευταίο διήμερο, οπότε και κορυφώνονται οι ενέργειες της Ένωσης ενόψει της εκδήλωσης μπροστά στην ΚΑΜΕΛΙΑ την προσεχή Τετάρτη. Η επιστολή της κ. Τόκα προς τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης έχει ως εξής:

Διόνυσος 06 Ιουλίου 2018

Επιστολή παραίτησης από τη θέση Γραμματέα της Ένωσης Γονέων Δήμου Διονύσου.

Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με το Σύλλογο Γονέων των Σχολείων των παιδιών μου και κατ’ επέκταση με την Ένωση Γονέων Δήμου Διονύσου, είχα σαν στόχο το κοινό καλό χωρίς να βάζω μπροστά τις Πολιτικές και τις Δημοτικές πεποιθήσεις μου.

Ήμουν μία από αυτές που τα τελευταία τέσσερα χρόνια προσπάθησα όλα αυτά να μην είναι κριτήρια για τις εκλογές που γίνονται στα σχολεία του Δήμου μας και το πίστευα.

Από την πρώτη στιγμή που συστάθηκε αυτό το ΔΣ, έδειξα τη διαφορετική μου αντίληψη για την οργάνωση και τη δράση της Ένωσης. Δυστυχώς σε κάποιους δεν άρεσε η προσπάθεια αυτή, με αποκορύφωμα την τελευταία δράση της Ένωσης για το Στέκι Νεολαίας. Εξέφρασα την αντίρρησή μου για το θέμα από την αρχή, που δυστυχώς δεν έγινε αποδεκτή από κάποια μέλη του ΔΣ.

Απόδειξη είναι η 11η Τακτική Συνεδρίαση του ΔΣ, με μοναδικό θέμα “το Στέκι Νεολαίας”. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση δέχτηκα επίθεση και περιφρόνηση για τις απόψεις μου.

Κλείνει λοιπόν για εμένα ένας κύκλος προσπαθειών και προσωπικών θυσιών. Με δεδομένα τα τελευταία γεγονότα θεωρώ ότι η προσφορά μου από τη θέση του Γραμματέα τερματίζει εδώ.

Τόκα Αλεξάνδρα