logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκατοντάδες δημότες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά αγαπημένες μελωδίες από γνωστές όπερες και τραγούδια από όλο τον κόσμο, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Σωματείο Ρέας σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου, την Τετάρτη 4 Ιουλίου, στη πλατεία Σεμέλης στη Δροσιά. Οι νέοι ταλαντούχοι τενόροι Δημήτρης Αλεξανδρίδης, Θοδωρής Μπιράκος και Ανδρέας Καραούλης, με τη συνδρομή του διακεκριμένου τενόρου Σταμάτη Μπερή, ερμήνευσαν με ιδιαίτερο τρόπο δημοφιλείς άριες, ιταλικές καντσονέτες και ισπανικές θαρθουέλες και με τη συνοδεία στο πιάνο του Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου απέσπασαν τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των θεατών.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης παρακολούθησε την εκδήλωση και στον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε: «Ο Δήμος Διονύσου αγκαλιάζει κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει την ανάδειξη του πολιτισμού. Η όπερα αποτελεί έναν καλλιτεχνικό συνδυασμό μουσικής και θεάτρου και είναι μοναδική. Απόψε, έχουμε τη χαρά να γνωρίσουμε τη μαγεία της. Θέλουμε ο Δήμος μας να είναι πρωτοπόρος στον τομέα του Πολιτισμού και οι δημότες μας να απολαμβάνουν ποιοτική ψυχαγωγία. Σε αυτό το πλαίσιο κινείται τόσο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 όσο και τα Διονύσια 2018 που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο».

Το καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους έκανε η πρόεδρος του Σωματείου κα Μαργαρίτα Ιατρίδου και την παρουσίαση της εκδήλωσης η ηθοποιός κα Δανάη Μπερή.