logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Πνευματικό κέντρο Αγ. Στεφάνου, η υψηλής πολιτιστικής αξίας εκδήλωση με τίτλο La  Passione, η οποία ήταν ένα μελωδικό ταξίδι με σκηνές που υμνούν το πάθος, τον έρωτα, την τιμωρία και την κάθαρση, στην Όπερα, στο Musical και την Οπερέτα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αφιλοκερδώς καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες, συνοδευόμενοι στο πιάνο από τον καθηγητή του Ελληνικού Ωδείου κ. Σάκη Βούλγαρη.

Την Καλλιτεχνική επιμέλεια, την Σκηνοθεσία, την Μουσική διδασκαλία και την Διεύθυνση της εκδήλωσης, είχε η καθηγήτρια του Ελληνικού Ωδείου κα Έφη Αδειλίνη – Μπομπή.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου κ. Ι. Καλαφατέλης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου κ. Α. Καρασσαρλής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσου κ. Ι. Φωτάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου κ. Α. Μπάσης, η πρώην Αντιδήμαρχος Διονύσου κα Θ. Σαραντάκη, φίλες και φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και περισσότεροι από 200 συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, στο κατάμεστο Πολιτιστικό κέντρο Αγ. Στεφάνου, οι οποίοι απήλαυσαν μία πανδαισία μουσικής και καλλιτεχνικής ερμηνείας.