logo


Με 12 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, με τα μισά από αυτά να αφορούν σε απ’ ευθείας αναθέσεις με απόφαση του Προέδρου, θα συνεδριάσει την Τρίτη 18 Ιουνίου στι 11 το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΤΙΑΣ. Ανάμεσά τους η έγκριση 9 νέων προσλήψεων μόνιμου προσωπικού από τους πίνακες προσωρινών επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, και πιο συγκεκριμένα 2 διοικητικών υπαλλήλων, 4 βοηθών βρεφοκόμων- παιδοκόμων, 1 μάγειρα και 2 ατόμων γενικών καθηκόντων, με συνολική ετήσια δαπάνη μισθοδοσίας τις 93.700 ευρώ.

Οι απ’ ευθείας αναθέσεις αφορούν στον εξοπλισμό και στα έπιπλα κουζίνας, καθώς και στα είδη εστίασης των Παιδικών Σταθμών, στον καθαρισμό των μοκετών στους Σταθμούς και στο ΚΑΠΗ Διονύσου, στην προμήθεια και τοποθέτηση βιβλιοθηκών και ντουλαπιών, στη σύνδεση με συστήματα συναγερμού στους Σταθμούς Κουκουτσέα στο Διόνυσο, Β’ Δροσιάς, Κρυονερίου και Α’ Αγ. Στεφάνου, καθώς και στη λογιστική υποστήριξη της ΕΣΤΙΑΣ, μια που ο Δήμος Διονύσου έχει δηλώσει αδυναμία παροχής της σχετικής βοήθειας. Το συνολικό ποσόν για όλες τις παραπάνω απ’ ευθείας αναθέσεις, μαζί με ΦΠΑ 24%, ανέρχεται στις 24.912 ευρώ.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης  του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Προστασία Αλληλεγγύη και Παιδεία Δήμου Διονύσου «Η ΕΣΤΙΑ» έγκρισης πρακτικού της επιτροπής Διενέργειας διαγωνισμού και κατακύρωσης συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της «παροχή υπηρεσίας μεταφοράς των μελών ΚΑΠΗ του ΝΠ σε εκδρομές πολιτιστικού, ψυχαγωγικού χαρακτήρα, περιπάτους και θαλάσσια μπάνια έτους 2018», που ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 37.820,00€, με το Φ.Π.Α. με αριθμό διακήρυξης   24/505/07-05-2018. 

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για παράταση μίσθωσης για την στέγαση του ΚΑΠΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση νέων προσλήψεων  μόνιμου προσωπικού σύμφωνα με το άρθρο 82 Ν. 4483/2017, καθορισμός ειδικοτήτων και τυπικών προσόντων.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια ειδών  καθαριότητος και ευπρεπισμού  για τις ανάγκες του ΝΠ  για το έτος 2018-2019.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση δαπάνης, διάθεσης πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για απευθείας ανάθεση της προμήθειας εξοπλισμού κουζίνας και εστίασης των Παραρτημάτων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.

ΘΕΜΑ 6ο:  Λήψη απόφασης για  έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση του καθαρισμού των μοκετών  και των Παραρτημάτων των Παιδικών Σταθμών του ΝΠ και των ΚΑΠΗ.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για απευθείας ανάθεση της προμήθειας επίπλων κουζίνας και τοποθέτησής τους για τον Παιδικό Σταθμό Α’  Παράρτημα Αγίου Στεφάνου και για τον Παιδικό Σταθμό Β΄ Παράρτημα Αγίου Στεφάνου και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την παραπάνω προμήθεια.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για απευθείας ανάθεση της προμήθειας βιβλιοθηκών και ντουλαπιών για τις ανάγκες των Παρατημάτων των Παιδικών Σταθμών και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την παραπάνω προμήθεια.

ΘΕΜΑ 9ο: ‘Εγκριση της  δαπάνης, τη διάθεση πίστωσης και την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας σύνδεσης συναγερμού κτηρίων ΝΠΔΔ με κέντρο λήψης σημάτων

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση της δαπάνης, την διάθεση της πίστωσης και την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών σύνταξης ισολογισμού χρήσης 2017 και παρακολούθησης εφαρμογής της  διπλογραφικής λογιστικής για το έτος 2018 και την φορολογική υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής  υπηρεσιών

ΘΕΜΑ 12ο: Πρακτική άσκηση  σπουδάστριας  του  ΔΙΕΚ-ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ