logo


Τους εθελοντές, τους συνεργάτες καθηγητές και συγγραφείς, καθώς και τα μέλη της ευχαριστεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου, με αφορμή τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Υπενθυμίζεται πως η Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί με δανεισμό και επιστροφή βιβλίων κάθε Τετάρτη μέχρι το τέλος Ιουλίου:

Ευχαριστίες:

Ολοκληρώθηκε στο τέλος Μαΐου, για άλλη μια χρονιά, η ανάγνωση παραμυθιού με δραστηριότητα «Ώρα Παραμυθιού» για παιδιά 4-7 χρονών. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, έγιναν φέτος 2 τα τμήματα και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς η συμμετοχή των παιδιών ήταν αμείωτη!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εθελόντριες της Βιβλιοθήκης μας και τις νηπιαγωγούς, δασκάλες και καθηγήτριες για την εθελοντική συμμετοχή στο πρόγραμμα. Για άλλη μια χρονιά έγινε καταπληκτική δουλειά, με αγάπη και μεράκι.

Πρόκειται για τις: Βίκυ Κωσταρά, Μαριάνθη Πανουργιά, Αθανασία Τοπαλούδη, Βούλα Βαλακώστα, Μαρία Κοντογιάννη, Μαρία Νεμπεγλέρη, Βίκυ Κρητικού, Ευγενία Μακαριάδη, Μερόπη Αθανασά, Πόπη Καφετζή, Μαρία Τσαρτσανίδου και Χριστίνα Γιαννέτου.

Ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στην Βίκυ Κωσταρά που έκανε την επεξεργασία των φωτογραφιών ώστε να μην φαίνονται τα πρόσωπα των παιδιών στις φωτογραφίες που αναρτήσαμε ολόκληρη τη σεζόν και στην Αθανασία Τοπαλούδη που ανέλαβε τη διαχείριση του δανεισμού πριν, ανάμεσα και μετά το πρόγραμμα κάθε Τρίτη, όπου ο δανεισμός ήταν ιδιαίτερα αυξημένος.

Ευχαριστούμε τη φιλόλογο Βίκυ Κρητικού που επιμελήθηκε και δίδαξε εθελοντικά το πρόγραμμα για εφήβους «Γνωρίζουμε μαζί τους Έλληνες λογοτέχνες».

Ευχαριστούμε τη φιλόλογο και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Αγγελική Δημητρού που επιμελήθηκε και δίδαξε εθελοντικά το «Παιχνίδι με τις λέξεις και τις φράσεις», πρόγραμμα δημιουργικής γραφής για παιδιά 3ης και 4ης Δημοτικού.

Ευχαριστούμε την καθηγήτρια αγγλικών Γεωργία Ζούμπου για την επιμέλεια και εθελοντική διδασκαλία του προγράμματος “Fun with fairy tales”, παραμύθι και δραστηριότητα στα αγγλικά για παιδιά 5-9 χρονών.

Ευχαριστούμε την ποιήτρια και συγγραφέα Αφροδίτη Σφαιροπούλου που επιμελήθηκε και δίδαξε εθελοντικά «Δημιουργική γραφή και αυτογνωσία», πρόγραμμα δημιουργικής γραφής για ενηλίκους. Το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο. Εν αναμονή!

Ευχαριστούμε τα μέλη της Λέσχης ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης μας, για την συνέπεια, τη συνεργατικότητα και το όμορφο αποτέλεσμα των συναντήσεων μας.

Ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στην εθελόντριά μας Έλενα Μαραγκού για τη καταχώρηση των δεδομένων των βιβλίων στο πρόγραμμα βιβλιοθήκης που χρησιμοποιούμε, που δεν είναι κατάλληλο και την έχει παιδέψει αρκετά!

Ευχαριστούμε τα μέλη της Βιβλιοθήκης μας για την καλή συνεργασία, τη συνέπεια τους στο δανεισμό και στο ωράριο, τη συμμετοχή στα προγράμματά μας, για τις δωρεές βιβλίων και μαρκαδόρων, για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους!

Ευχαριστούμε και σας που ακολουθείτε την σελίδα μας, για τις αντιδράσεις στις αναρτήσεις μας, τις κοινοποιήσεις και την στήριξη στο έργο μας!!!

Θυμίζουμε ότι η Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί μόνο για δανεισμό και επιστροφή βιβλίων κάθε Τετάρτη 6-8μμ μέχρι τέλος Ιουλίου!

Σας ευχόμαστε από καρδιάς ένα όμορφο καλοκαίρι!

Με εκτίμηση

Η υπεύθυνη εθελόντρια Χριστίνα Γιαννέτου και η ομάδα των εθελοντριών: Μόσχα Φραγκάκη, Βάσω Ανδρεαδάκη, Καίτη Χατζηαθανασίου, Έλενα Μαραγκού, Αθανασία Τοπαλούδη, Μαρία Γεωργαντά, Γεωργία Κυριαζή, Γωγώ Νίτσιου και Βίκυ Κωσταρά.