logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Ο πρόχειρος κ. Ζαμάνης”

«Δεν είμαι πρόχειρος…». Αυτή είναι η προσφιλής απάντηση του κ. Ζαμάνη, με την οποία υπεκφεύγει όσες φορές τού ζητούνται κρίσιμα στοιχεία στο δημοτικό συμβούλιο. Έτσι προσπάθησε και χτες να δικαιολογήσει τη φυγομαχία του από την εκδίκαση της σε βάρος του αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση του Γ. Καλαφατέλη.

Όπως είπε, ζήτησε αναβολή γιατί δεν πρόλαβε να καταθέσει ανταγωγή, ώστε να είναι «επιτιθέμενος και όχι αμυνόμενος»! Λυπούμαστε που ο δήμαρχος αντιλαμβάνεται την ηθική και πολιτική ευθύνη με όρους παιχνιδιών στρατηγικής.

Του θυμίζουμε την παλιότερη «λεονταρίσια» δήλωσή του «εγώ έβγαλα τα στοιχεία για τα νερά, σε εμένα να στραφείτε», που ακόμα είναι αναρτημένη στο Διόνυσος Ποστ. Μα αυτό ακριβώς κάναμε κύριε Ζαμάνη! Στραφήκαμε σε σας και σας παραπέμψαμε στη δικαιοσύνη. Και το μόνο που «είχατε πρόχειρο», ήταν να γίνετε λαγός. Και τώρα προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τη στάση σας.

Ο κ. δήμαρχος είπε επίσης ότι μέχρι την εξ αναβολής εκδίκαση, «ελπίζει πως θα έχει βγει και το πόρισμα για την υπόθεση του νερού, που τώρα είναι στο Ελεγκτικό Συνέδριο». Μα τότε κύριε Ζαμάνη, με ποια στοιχεία κατηγορούσατε επί μήνες τον Γ. Καλαφατέλη; Μήπως απλά τον συκοφαντούσατε; Ε, για αυτό σας έκανε την αγωγή! Και επειδή δεν «ήσασταν πρόχειρος» να πάρετε την ευθύνη, το βάλατε στα πόδια.

Και κάτι τελευταίο. Έως τώρα, ο δήμαρχος και ο πολιτικός του μέντορας έχουν καταγγείλει ή μηνύσει τον Γ. Καλαφατέλη τέσσερις φορές και ισάριθμες φορές αυτός έχει αθωωθεί. Μπορείτε να φανταστείτε κ. Ζαμάνη τι θα συμβεί τον Δεκέμβριο, που θα εκδικαστεί η αγωγή, αν νωρίτερα το Ελεγκτικό Συνέδριο τον έχει απαλλάξει για πέμπτη φορά;

Να σας βοηθήσουμε: Τα παιχνίδια της προχειρότητας και της ανεντιμότητας θα τελειώσουν μια για πάντα κύριε Ζαμάνη!