logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στους αγώνες δρόμου «Οιόνεια 2018» που διοργάνωσε ο Αθλητικός  Γυμναστικός Σύλλογος  ΤΟ ΟΙΟΝ  Αγίου Στεφάνου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, το Σάββατο 12  Μαΐου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Στεφάνου με μεγάλη επιτυχία από  τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών όλων των τάξεων του δημοτικού σχολείου, και  περιελάμβαναν αγωνίσματα στα 60 μέτρα, 300 μέτρα, 900 μέτρα, μήκος, vortex και τέλος,  αγώνες με σκυταλοδρομίες με μεικτές ομάδες που αποτελούνταν από  γονείς και παιδιά. Την παράσταση, όμως, έκλεψαν οι λιλιπούτειοι αθλητές νηπιαγωγείου που συμμετείχαν σε αγώνες τρεξίματος με εμπόδια αχυρόμπαλες και στο αγώνισμα της διελκυστίνδας!

Ο Δήμαρχος Διονύσου στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της διοργάνωσης τέτοιων αθλητικών εκδηλώσεων και εξήρε το έργο του Αθλητικού Συλλόγου το ΟΙΟΝ, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους  γονείς που ωθούν τα παιδιά τους στον αθλητισμό.

«Είναι πολύ σημαντική η προσφορά του Αθλητικού Συλλόγου το ΟΙΟΝ όπως και όλων των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας που με τα  προγράμματά τους δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να αθλούνται οργανωμένα και με την καθημερινή τους δουλειά προβάλλουν τις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. Η δημοτική αρχή έχει πραγματοποιήσει σειρά  σημαντικών έργων που έχουν αναβαθμίσει τις αθλητικές υποδομές του δήμου μας ενώ σύντομα η τοποθέτηση νέων χλοοταπήτων στα περισσότερα ανοικτά γήπεδα θα τα αναμορφώσει κυριολεκτικά» τόνισε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης.

Η πρόεδρος του Συλλόγου ΤΟ ΟΙΟΝ κα Κατερίνα Μαϊχόσογλου ευχαρίστησε τον Δήμο και προσωπικά τον Δήμαρχο Διονύσου για τη στήριξη, όπως και τους γονείς για τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στους αγώνες, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα έργα που έχουν υλοποιηθεί και έχουν βοηθήσει το έργο του συλλόγου, όπως  η τοποθέτηση του νέου ξύλινου παρκέ στο κλειστό γήπεδο και η ανακατασκευή και επαναλειτουργία του προπονητηρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στις βραβεύσεις, επίσης, η αντιδήμαρχος κα Καλλιόπη Ταουξή, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Χρυσούλα Ντούντα, Γιώργος Ζυγούνας και Σπύρος Σπηλιώτης καθώς και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου κ. Μιχάλης Κασαπάκης.