logo


Γρήγορα ανακλαστικά από τις παρατάξεις της πλειοψηφίας και της μείζονος μειοψηφίας που τις τελευταίες δυο ημέρες ξιφουλκούν με αφορμή σκίτσα που η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.λπ. Α. Στασινοπούλου ανέβαζε στο facebook την ώρα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου:

Ενωτική Πρωτοβουλία: Προκλητική και υποτιμητική η συμπεριφορά της Αντιδημάρχου

«Συγχαρητήρια στην Αντιδήμαρχο κυρία Στασινοπούλου για την καλλιτεχνική ανησυχία που εκφράζει δημόσια. Μόνο που όταν αυτό γίνεται κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου είναι προκλητικό και υποτιμητικό, τουλάχιστον για όσους την τίμησαν με την ψήφο τους αλλά φανερώνει και το πώς αντιλαμβάνονται οι κύριοι και κύριες της διοίκησης το θεσμικό τους ρόλο.

 

Άλλη  μια επιλογή από τον πλούσιο πάγκο (!) του κυρίου Ζαμάνη που αποδεικνύεται σχεδόν λίρα 100. Εύγε κύριε Δήμαρχε, να τους χαίρεστε!»

Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Διονύσου

Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες: “Πόσο πιο χαμηλά;”

Το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει μία δημοτική παράταξη δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς αν δεν παρακολουθήσει πρώτα τα Δελτία Τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Στο τελευταίο της,  επιχειρεί  να υποτιμήσει και να μειώσει την αντιδήμαρχο παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού και κοινωνικών δομών, αρχιτέκτονα κα Αν. Στασινοπούλου,  που αν και τυγχάνει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της και παρακολουθεί ανελλιπώς 5ωρες και 6ωρες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, συχνά μέχρι τις 12 το βράδυ.

Ποιο όμως  ήταν το «αμάρτημα»,  της αντιδημάρχου, ώστε να επιχειρήσουν  να τη λοιδορήσουν στους δημότες που την τίμησαν με την ψήφο τους;

Το ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης 6ωρης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, για δύο – τρία  λεπτά σκιτσάρισε (!).

Αλήθεια πόσα σχόλια και Δελτία Τύπου έχει κάνει η Ενωτική Πρωτοβουλία, για τα μέλη της παράταξής της που με ευθύνη τους χάθηκαν, για να μην πούμε κλάπηκαν, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα σχολεία του δήμου μας,  σύμφωνα  με πορίσματα ορκωτών ελεγκτών εκατοντάδων σελίδων; Δυστυχώς κανένα και ο λόγος είναι προφανής.

Έτσι τιμά τις  ψήφους των δημοτών η Ενωτική Πρωτοβουλία. Με σιγήν ιχθύος.

Θα κλείνουμε με τη φράση «πιο χαμηλά πεθαίνεις», αλλά με συμβούλους διαβούλευσης με PhD σαν και αυτούς που χρησιμοποιεί η Ενωτική Πρωτοβουλία, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε πολλά ακόμη να δούμε!

Ενωτική Πρωτοβουλία: «Επιχειρείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα»

Η παράταξή μας πραγματικά θλίβεται για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος Διονύσου από τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει ο θίασος των ανικάνων που τον διοικούν.

Σήμερα επιχειρεί ο κος Ζαμάνης να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ή όντως δεν αντιλαμβάνεται την πλήρη απαξίωση θεσμών και οργάνων από τον ίδιο και τους πρόθυμους αυλικούς του.

Ας είναι όμως, στο τέλος της θητείας τους θα έχουν να επιδείξουν ένα και μοναδικό ‘’έργο’’ το σκιτσάρισμα της Αντιδημάρχου την ώρα του δημοτικού συμβουλίου. Αναγνωρίζουμε πως αυτό έγινε δίχως απευθείας ανάθεση και δίχως συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

ΥΓ: Τα λόγια τέρμα, υπήρξε κακοδιαχείριση ή υπεξαίρεση, πράξτε τα δέοντα εφόσον προκύπτουν ευθύνες από τα ‘’πορίσματα εκατοντάδων σελίδων’’. Δε μπορείτε, δεν υπάρχουν ή δεν ξέρετε να διαβάζετε;

Ο καιρός γαρ εγγύς και ευτυχώς σας κατάλαβε ο κόσμος.