logo


Με μια ολιγόλογη επιστολή, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου Δ. Αλεξανδρής υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, επικαλούμενος λόγους ηθικής, ευθιξίας, αλλά και μη καλής συνεργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης αποφάσεων του Συλλόγου, παραμένοντας εντούτοις απλό μέλος. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με δήλωση του  Δ. Πιτιανούδη, Προέδρου του Συλλόγου, προς την Οδό Διονύσου, το καταστατικό προβλέπει υποβολή παραίτησης με τρίμηνη ενημέρωση, κάτι που δεν ισχύει εν προκειμένω, ενώ με την εν λόγω παραίτηση προκαλούνται προβλήματα και σ’ αυτήν τη λειτουργία του Συλλόγου, που έχει μπει σε τροχιά εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης.

Η επιστολή του κ. Αλεξανδρή έχει ως εξής:

Διόνυσος 20.4.2018

Προς:

τον Πρόεδρο

και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου

Κε Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σας υποβάλλω, για λόγους ευθιξίας και ηθικής, την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτησή μου είναι η διαφωνία μου για τον τρόπο λήψης των αποφάσεων από το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς επίσης και η μη καλή συνεργασία και συμπεριφορά μελών του Διοικητικού Συμβουλιου, στα πλαίσια υλοποίησης αποφάσεων και δράσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστώ για την καλή- μέχρι σήμερα- συνεργασία.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια.

Ο απερχόμενος Αντιπρόεδρος

Αλεξανδρής Δημήτριος