logo


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΓΙΟΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ, 13/04/2018

Προς:   Τα Μέλη και Φίλους Της Δημοτικής  Παράταξης «Συμμαχία για τον Πολίτη»

Είναι γνωστός σε  όλους μας ο διαχρονικός αγώνας των Κατοίκων, Συλλόγων, Φορέων, Εργαζομένων αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενάντια στην εγκατάσταση διοδίων στους  κόμβους Αγίου Στεφάνου & Κηφισιάς.

Σήμερα, παρά τις επίμονες διαψεύσεις του αρμόδιου Υπουργού, προωθείται η τοποθέτηση διοδίων έστω και με ηλεκτρονική μορφή.

Οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης για  δήθεν «εξαίρεση» των μονίμων κατοίκων από την καταβολή τέλους διοδίων ή με μειωμένη τιμή για τους εργαζόμενους ούτε μας εφησυχάζει γιατί οι πολιτικές υποσχέσεις  «έρχονται και παρέρχονται», ούτε και μας αρκεί, αφού η επιβολή διοδίων θα έχει τεράστιες κυκλοφοριακές, περιβαλλοντικές αλλά και οικονομικές επιπτώσεις για τους εργαζόμενους, επαγγελματίες και επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Η Δημοτική μας Παράταξη «Συμμαχία για τον Πολίτη» πιστή στις θέσεις της από 2017 μέχρι και σήμερα σας καλεί σε σύσκεψη την Δευτέρα 16/4 ώρα 7 μμ στη Δημοτική Κοινότητα Σταμάτας για συζήτηση – ενημέρωση και προετοιμασία για «πανδημοτική» συγκέντρωση στον κόμβο Κηφισιάς (Γέφυρα Βαρυμπόμπης).

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

Για τη δημοτική παράταξη «Συμμαχία για τον Πολίτη»

Παναγιώτης Βορριάς

Πρόεδρος