logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δ.Ε. Διονύσου, o Σύλλογός μας στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει για την ανάδειξη χώρων ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του Δήμου μας και ειδικότερα της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου, διοργανώνει τις παρακάτω δράσεις:

Την Κυριακή 11 Μαρτίου καθαρισμό του μονοπατιού που οδηγεί στο σπήλαιο της Ραπεντώσας και δεντροφύτευση σε μερικά σημεία της διαδρομής. Με το πέρας του καθαρισμού θα έχουμε την ευκαιρία, απολαμβάνοντας ζεστά ροφήματα από βιολογικά βότανα, να ενημερωθούμε από μέλος του συλλόγου μας για τα σπήλαια, την πανίδα και την χλωρίδα της ευρύτερης περιοχής. (Οι συμμετέχοντες να είναι εξοπλισμένοι με κατάλληλα ρούχα και υποδήματα καθώς και με κάποια εργαλεία, κλαδευτήρι η χειροπρίονο). Τόπος συγκέντρωσης το γραφείο του Συλλόγου- Μητροπολίτου Κυδωνιών και Λ. Διονύσου, πίσω από το περίπτερο, ώρα 10.30 π.μ.

Προγραμματίζουμε επίσης προσεχώς καθαρισμό του μονοπατιού που οδηγεί στο εξωκκλήσι Προφήτη Ηλία στην Πεντέλη και περίπατο στα δασικά μονοπάτια που οδηγούν στα παλαιά Λατομεία της Πεντέλης( Αλούλα και Σωληνάρι ).