logo


Άνοιξε από νωρίς το απόγευμα η διάβαση του τρένου στον Άγ. Στέφανο που από το πρωί παρέμενε κλειστή, λόγω του χθεσινού  (4/3) σοβαρού ατυχήματος. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με μεγάλη προσοχή, μια που λειτουργεί μόνον μια μπάρα, ενώ το σημείο επιβλέπουν εργαζόμενοι του ΟΣΕ, για τη μεγαλύτερη ασφάλεια των εποχούμενων. Σύμφωνα με πληροφορίες της Οδού Διονύσου, η ζημιά από το χθεσινό ατύχημα αναμένεται να αποκατασταθεί αύριο Τρίτη 6 Μαρτίου.

Σχετικό είναι και το Δελτίο Τύπου από το Δήμο Διονύσου, που εστάλη πριν από λίγα λεπτά:

Ο δήμος Διονύσου ενημερώνει ότι κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του δόθηκε σε λειτουργία για τα οχήματα η σιδηροδρομική διάβαση στον Άγιο Στέφανο (Λ. Μαραθώνος & Ηρ. Πολυτεχνείου).

Έπειτα από επικοινωνία της αντιδημάρχου κ. Αγγ. Πέππα με αρμόδιους παράγοντες του ΟΣΕ επιτεύχθηκε η φύλαξη της διάβασης με δύο υπαλλήλους και δόθηκε εντολή στους οδηγούς των διερχόμενων αμαξοστοιχιών να περνούν με πολύ χαμηλή ταχύτητα για λόγους ασφαλείας, ώστε να δοθεί προς χρήση η σιδηροδρομική διάβαση.

Σε κάθε περίπτωση συνιστάται στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία των προστατευτικών μπαρών της διάβασης που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών.