logo


Σύμφωνα με το αυτοδιοικητικό site aftodioikisi.gr, σε πρόσφατη καταγγελία τους εργαζόμενοι του Δήμου Διονύσου διαμαρτύρονται για τον τρόπο διανομής γάλακτος και θεωρούν υπεύθυνη την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Α. Πέππα

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει τα παρακάτω:

«Όπως αναφέρει η καταγγελία, η υπεύθυνη αντιδήμαρχος κ. Αγγελική Πέππα κλειδώνει το γάλα των εργαζομένων ώστε να μην το παίρνουν οι υπάλληλοι που το δικαιούνται. Όπως αναφέρει, η κ. Πέππα ανοίγει το ψυγείο για να πάρουν οι εργαζόμενοι το γάλα τους από τις 12.00 με 14.00, κάτι που σημαίνει πως εάν κάποιος τελειώσει 10.30 με 11.00 είναι αναγκασμένος να περιμένει 1 με 2 ώρες να ανοίξει το ψυγείο να πάρει ένα μπουκάλι γάλα.

Επίσης η καταγγελία αναφέρει πως η διοίκηση του δήμου έχει αποφασίσει να δίνει το γάλα στους εργαζόμενους ανά 2 μέρες, κάτι που είναι αντίθετο με την οδηγία της Ε.Ε να δίνεται πριν ή κατά την εργασία των υπαλλήλων που ασκούν ανθυγιεινά επαγγέλματα καθημερινώς. Ο ισχυρισμός του δήμου είναι πως επειδή κάποια άτομα έπαιρναν παραπάνω γάλατα, δεν έφταναν για τους τελευταίους. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περισσεύουν 3 κούτες γάλα παρότι είναι αριθμητικά ακριβώς, ένα για τον κάθε έναν».

Σε σχετική επικοινωνία της Οδού Διονύσου τόσο με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Διονύσου Μ. Αφίφη, όσο και με την αρμόδια Αντιδήμαρχο, αμφότεροι επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν αφού αναζητήσουν και εξετάσουν την καταγγελία.