logo


Ανοιχτή πρόσκληση προς τους πολίτες και τους συλλογικούς φορείς της πόλης να συμμετάσχουν μαζικά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα διόδια, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, απευθύνει ο Δήμος Διονύσου. Προσκλήσεις επιπλέον αποστέλλονται στους βουλευτές και τους περιφερειακούς συμβούλους της περιοχής:

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδιασμού της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου για τα Διόδια,  κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018,  θα συζητηθεί και περί ώρα 19:30, το θέμα : «Επικαιροποίηση Ψηφίσματος και περαιτέρω ενέργειες αναφορικά με την εγκατάσταση των Σταθμών Πλευρικών Διοδίων  στους ανισόπεδους κόμβους  Αγ. Στεφάνου και Βαρυμπόμπης».

Καλούνται οι πολίτες και οι συλλογικοί φορείς να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ληφθούν αποφάσεις  για συγκεκριμένες ενέργειες περαιτέρω κλιμάκωσης του αγώνα, με στόχο την μη εγκατάσταση κάθε είδους διοδίων στην περιοχή μας.

Όλοι μαζί σταματήσαμε την εγκατάσταση πλευρικών διοδίων.
Με την ίδια μαχητικότητα και συλλογικότητα συνεχίζουμε και σήμερα και στο μέλλον για να αποτρέψουμε την οποιαδήποτε αδικαιολόγητη και άδικη οικονομική, κυκλοφοριακή και περιβαλλοντική επιβάρυνση των δημοτών μας και του Δήμου μας.