logo


Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση της Άνοιξης, επιχειρήσεων και εθελοντών, που από την πρώτη στιγμή προσέτρεξαν για να στηρίξουν το έργο του νέου Σπιτιού της Κιβωτού του Κόσμου. Μια μεγάλη ομάδα κατοίκων ενεργοποιήθηκε και ανέλαβε το καθημερινό μαγείρεμα για τα 17 παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι- όπως έγινε και χθες Τσικνοπέμπτη με γιορτινό τραπέζι και ακόμα πιο γιορτινό κλίμα.

Στην ευχαριστήρια επιστολή του ο υπεύθυνος του Τομέα Κοινωνικής Προσφοράς και Οργάνωσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Απ. Μακρής τονίζει:

Με αφορμή την εορτή της Τσικνοπέμπτης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τις επιχειρήσεις και τους εθελοντές  του σπιτιού φιλοξενίας της Άνοιξης για την γεμάτη από αγάπη προσφορά τους, τόσο για τη διάθεση των κρεάτων και των υπόλοιπων τροφίμων όσο και για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση και την προετοιμασία του εορταστικού τραπεζιού που παρέθεσαν στα παιδιά και τους παιδαγωγούς μας. Πράγματι μέσα σε χαρμόσυνο κλίμα, τα παιδιά, οι παιδαγωγοί και οι εθελοντές μας απόλαυσαν τους νόστιμους μεζέδες και τα φαγητά περνώντας όμορφες  ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές, μιας και η κοινωνία της Άνοιξης μας αγκάλιασε ως να είμαστε και εμείς οικογένειά της. Είμαστε ευγνώμονες  προς όλους τους αδελφούς μας που μας δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που για δύο δεκαετίες επιτελούμε.

Απόστολος Μακρής

Υπεύθυνος Τομέα Κοινωνικής Προσφοράς & Οργάνωσης Παιδαγωγικού Τμήματος

Κιβωτός του Κόσμου

Οι επιχειρήσεις που προσέφεραν τα τρόφιμα για το γιορταστικό τραπέζι ήταν:

ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΡΡΑΣ, ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΠΠΑΣ, ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΗ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΚΡΕΑΤΟΚΟΠΤΕΙΟ ΡΟΥΣΣΗΣ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΚΟΓΙΑΣ

Οι εθελοντές κάτοικοι που οργάνωσαν το γιορτινό τραπέζι :

ΛΑΚΑΦΩΣΗ ΓΙΟΥΛΑ, ΕΛΜΑ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ, ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΖΑΡΩΤΙΑΔΗ ΣΟΝΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ ΜΑΡΙΑ, ΖΩΜΕΝΟΥ ΣΑΝΤΡΑ, ΑΒΑΚΙΑΝ ΙΖΑΜΠΕΛ και ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ