logo


Καμιά επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες Σάββατο 3 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Σταμάτας, όταν πυλώνας φωτισμού κυριολεκτικά ξερριζώθηκε και έπεσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το περιστατικό, συνέβη λίγο αφότου είχε λήξει ποδοσφαιρικός αγώνας παιδιών, έτσι μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Ουδείς από τη Διοίκηση του Δήμου έχει προβεί στην παραμικρή ενημέρωση, είτε για την αντιμετώπιση της ζημιάς είτε- πολύ περισσότερο- για την ανάληψη ευθύνης, ενώ και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σταμάτας Β. Πέππας δηλώνει πως ό, τι έμαθε, το έμαθε μέσα από το facebook. Ο ίδιος προσθέτει πως καμιά εργασία δεν έχει γίνει πρόσφατα στο γήπεδο, από το οποίο προσφάτως κλάπηκε και μια πόρτα, ενώ θεωρεί πως- παράλληλα με τα σχολεία- θα έπρεπε να έχουν ελεγχθεί και τα γήπεδα μετά από τους πρόσφατους σεισμούς στην περιοχή.

Σχετική είναι και η δική του προειδοποιητική ανάρτηση προς πολίτες και φορείς σχετικά με τη χρήση του γηπέδου μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα:

Έκκληση προς όλους τους πολίτες και φορείς

Μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη ανύψωσης, του φωτιστικού πυλώνα ουδείς έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το γήπεδο,για την αποφυγή ατυχημάτων και ζημιών

Υπάρχει σχετική απαγόρευση

Παρακαλούμε όπως κοινοποιηθεί

Υπενθυμίζεται πως το ίδιο γήπεδο είχε απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίασή του, όταν ο ΑΟ Σταμάτας ζήτησε την παραχώρησή του στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Σμύρνης, στο πλαίσιο συνεργασίας των δυο ομάδων, για την πραγματοποίηση αγώνων.