logo


Με την παρουσία πολλών παιδιών αλλά και των γονιών τους το μπάσκετ της Ροδόπολης έκοψε την πίτα του τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου. Στους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γ. Κανατσούλης, Καλή Χρονιά ευχήθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γ. Ξανθός και ο εδώ και 18(!) χρόνια προπονητής του μπάσκετ Κ. Βουζούλιας.

Παράλληλα με τις ευχές για τη νέα χρονιά, ο Πρόεδρος του ΑΣ Ροδόπολης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους πως από τις φιλανθρωπικές δράσεις του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν χρήματα και τρόφιμα που δόθηκαν στο νέο Σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου στην Άνοιξη και στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Αγ. Αναργύρων. Στο Ίδρυμα παραδόθηκε επίσης και ένα αναπηρικό αμαξίδιο που εξασφαλίσθηκε από τη δράση συλλογής καπακιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις δράσεις Αγάπης του Συλλόγου στήριξε η ΑΕΚ προσφέροντας δυο φανέλες και μια μπάλα με τις υπογραφές παικτών, που εν συνεχεία δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα διατέθηκαν στους παραπάνω φιλανθρωπικούς σκοπούς.