logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού – Πνευματικού Κέντρου Αγίου Στεφάνου, παρουσία των δημοτικών συμβούλων, μελών και φίλων της παράταξης, που έδωσαν δυναμικό παρών και κατέκλυσαν την αίθουσα.

Ο επικεφαλής της παράταξης, πρώην Δήμαρχος κ. Γιάννης Καλαφατέλης, ευχαρίστησε από καρδιάς τα μέλη του συνδυασμού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, υπογράμμισε δε με έμφαση τη συνοχή αλλά και την πολύπλευρη δυναμική που επιδεικνύει η παράταξη, δίνοντας ταυτόχρονα το σύνθημα για ένα νέο ξεκίνημα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καλαφατέλης, ανέφερε: «Η παρουσία σας στη σημερινή εκδήλωση φανερώνει τη μεγάλη δυναμική που έχει η παράταξή μας, επιβεβαιώνει τη συνοχή και μας δίνει δύναμη ν’ αγωνιστούμε εν όψει των ερχόμενων εκλογών, για να σώσουμε ό,τι ακόμη …σώζεται και να χαράξουμε μία νέα αναπτυξιακή πολιτική για τον Δήμο».

Ο επικεφαλής της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» καυτηρίασε τα κακώς κείμενα της σημερινής διοίκησης κατηγορώντας τη για ανικανότητα, για ψεύδη και λασπολογία με τα οποία, όπως είπε «εξαπάτησαν και “έκλεψαν’”στις προηγούμενες εκλογές την ψήφο των πολιτών» καθώς και για μη χρηστή διοίκηση. 

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Καλαφατέλης, ζήτησε από τα μέλη να ενεργοποιηθούν στην κατεύθυνση διεύρυνσης της παράταξης μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες που θ’ ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα για την επικαιροποίηση του προγράμματος και τη συγκρότηση του νέου ψηφοδελτίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γραμματέας της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» κ. Βαγγέλης Κριεμάδης,  ζήτησε από τα μέλη και τους φίλους της παράταξης να αναδεικνύουν διαρκώς τα προβλήματα και να συνδράμουν στην οργάνωση και την από εδώ και πέρα δράση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο επίτιμος πρόεδρος της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία για τον Πολίτη» κ. Παναγιώτης Βορριάς, ο κ. Κυριακόπουλος Θανάσης πρ. δημοτικός σύμβουλος , ο κ. Μπούσπουρας Θανάσης  πρ. δημοτικός σύμβουλος, η πρ. δημοτική σύμβουλος κα Έλενα Παπαναγιώτου, που χαιρέτησε εκ μέρους της παράταξής της καθώς επίσης παραβρέθηκε  και ο κ. Φωτάκης Ιωάννης από τον συνδυασμό Νέα Πνοή για το Διόνυσο.

Τον αγιασμό της πρωτοχρονιάτικης πίτας έκανε ο πατήρ Χρυσοβαλάντης, της ενορίας του Αγίου Στεφάνου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε κλήρωση δώρων τα οποία προσέφεραν οι παρακάτω χορηγοί και φίλοι της «Ενωτικής πρωτοβουλίας» τους οποίους και ευχαριστούμε.

Οι χορηγοί μας ήταν:

ï Οινοποιητική Βακιρτζής,

ï Dalkochem (απορρυπαντικά),

ï Σκλαβενίτης,

ï Μαϊχόσογλου (αυτοκίνητα-λιπαντικά),

ï Ταβέρνα Χαγιάτι,

ï Κρεοπωλεία  Κοντάκης,

ï Κολοκυθά Κάτια, ART and DESIGN,

ï Σταθόπουλος Πάρης (ανθοστολισμοί),

ï Ντούλας Θανάσης Ήχος –Φως,

ï Αρτοποιία Φώτος,

ï Χριστοδούλου Κώστας (ξυλεία),

ï TWINS κρεπερί,

ï Καραδήμα Μαρία magical nails