logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δ. Ζαμάνης : «Ο Δήμος είναι συνεχώς δίπλα σε κάθε δημότη και κάθε οικογένεια που αντιμετωπίζει προβλήματα διαβίωσης»

Για μία ακόμα χρονιά, ο Δήμος Διονύσου, στηρίζοντας τους δημότες που αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα, πραγματοποίησε διανομές ρούχων και υποδημάτων μέσω της Κοινωνικής Ιματιοθήκης αλλά και την τακτική διανομή Δεκεμβρίου καθώς και την χριστουγεννιάτικη εορταστική στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για να μην λείψει τίποτα από το Χριστουγεννιάτικο και το Πρωτοχρονιάτικο Τραπέζι όσων δημοτών έχουν ανάγκη. Οι διανομές πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 19 και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στους χώρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου στον Άγιο Στέφανο.

Με την επιχορήγηση του Δήμου και την πολύτιμη συνδρομή και τις χορηγίες συμπολιτών, εταιρειών, συλλόγων και φορέων διανεμήθηκαν σε περισσότερους από 600 συνδημότες μας όλα τα απαραίτητα για τις εορταστικές ημέρες όπως ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, κρέατα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτα και άλλα.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης μετά την ολοκλήρωση της εορταστικής διανομής δήλωσε σχετικά : «Ο Δήμος μας έχει δημιουργήσει, μέσα από μία σειρά κοινωνικών δομών, ένα πολύ ισχυρό δίχτυ προστασίας για όλους τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση. Στον δήμο Διονύσου κανείς δεν είναι μόνος του. Είμαστε συνεχώς δίπλα στον κάθε δημότη και την κάθε οικογένεια που αντιμετωπίζει προβλήματα διαβίωσης και τους στηρίζουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, ώστε και τις ημέρες των εορτών να υπάρχουν όλα όσα χρειάζονται σε κάθε σπίτι».

Ο Δήμος Διονύσου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι δραστηριοποιήθηκαν και προσέφεραν προϊόντα. Υπενθυμίζεται ότι αιτήσεις για ένταξη δικαιούχων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο γίνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Διεύθυνση: Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28, Άγιος Στέφανος. Τηλ. επικοινωνίας : 210 81 41 243.