logo


Στις 11 το πρωί αύριο Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα, θα συνεδριάσει- κατεπειγόντως- η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου, με μοναδικό θέμα στην Ημερήσια Διάταξη την “Ακύρωση της 382/2017 ΑΟΕ, Αποδέσμευση των πιστώσεών της και Έγκριση Μελέτης, Όρων Διακήρυξης, Δαπάνης και Διάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού Δήμου ο.ε. 2017 για την Ανάθεση «Προμήθεια Ανταλλακτικών – Συντήρηση & Επισκευή Μεταφορικών Μέσων» του Δήμου Διονύσου ενδεικτικού προϋπολογισμού €199.999,60».

Σύμφωνα με την εισήγηση του Προέδρου της Επιτροπής και Δημάρχου Διονύσου Δ. Ζαμάνη “Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη για την διαδικασία σύναψης σύμβασης για την προμήθεια ανταλλακτικών- συντήρηση και επισκευή Μεταφορικών Μέσων του Δήμου για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών”.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως το εν λόγω θέμα συζητήθηκε στη χθεσινή μετ’ εμποδίων συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, οπότε- και εφόσον ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός προϋπολογισμού 960.000 ευρώ είχε κηρυχθεί άγονος- προτεινόταν να εγκριθεί νέα μελέτη και νέοι όροι, αλλά και η διάθεση πίστωσης 5000 ευρώ για άμεσες εργασίες και ανταλλακτικά. Παράλληλα ο κ. Ζαμάνης εξέφρασε τη σκέψη για την αναγκαιότητα ενός διαγωνισμού τουλάχιστον 200.000 ευρώ για τη συντήρηση του δημοτικού στόλου, “ώστε να φύγουμε από τις απ’ ευθείας αναθέσεις, μια που ο μεγάλος διαγωνισμός απέβη άγονος”. Έτσι στην αυριανή συνεδρίαση προτείνεται η ακύρωση της χθεσινής απόφασης και η διαξαγωγή αυτού του μικρότερου διαγωνισμού.