logo


Με 16 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα συνεδριάσει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στι 9 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου. Ανάμεσά τους η ανακήρυξη του μειοδότη που θα αναλάβει τη συντήρηση του παλιού κλαδοφάγου, αλλά και η προμήθεια νέου, προϋπολογιζόμενης δαπάνης 450.000 ευρώ περίπου.

Επαναπροκηρύσσεται, επιπλέον, ο διαγωνισμός, ενδεικτικού προϋπολογισμού 960.000 ευρώ, για την προμήθεια ανταλλακτικών, τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων του Δήμου, που είχε αποφασισθεί το 2016 και διεξήχθη το 2017, αλλά απέβη άγονος, γιατί κανείς από τους 4 υποψήφιους αναδόχους δεν προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Έτσι τον περασμένο Φεβρουάριο η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε, η διαδικασία του ανοιχτού διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού να συνεχιστεί με νέα μελέτη και νέους όρους, που έρχονται προς έγκριση την προσεχή Τετάρτη.

Στο ποσόν των 64.500 ευρώ ανέρχεται η προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινου αθλητικού δαπέδου και υλικών εξοπλισμού στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, που θα πραγματοποιηθεί με συνοπτικό διαγωνισμό, ενώ για την ίδια Κοινότητα και τη Βιβλιοθήκη της, 2.200 ευρώ προτείνεται να διατεθούν με απ’ ευθείας ανάθεση για την προμήθεια βιβλίων.

Τέλος, στο ποσόν των 1.150.000 ευρώ ανέρχεται η προϋπολογιζόμενη δαπάνη για την αντικατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου Αγ. Στεφάνου, Άνοιξης, Δροσιάς και Διονύσου, που θα βαρύνει κατά 660.000 ευρώ τον Προϋπολογισμό του 2017, ενώ το υπόλοιπο θα μεταφερθεί στον Προϋπολογισμό του επόμενου έτους. Η σχετική μελέτη έχει εκπονηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ενώ το έργο, σύμφωνα με την εισήγηση, θα εκτελεσθεί από Ίδιους Πόρους.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧ. ΥΛΙΚΟΥ

ΘΕΜΑ 1: Έγκριση πρακτικού οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος συνοπτικού διαγωνισμού και ανακήρυξη μειοδότη για την προμήθεια υπηρεσίας συντήρησης κλαδοφάγου μηχανήματος.

ΘΕΜΑ 2: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού Διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την προμήθεια ασφάλτου.

ΘΕΜΑ 3: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού Διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την προμήθεια άλατος.

ΘΕΜΑ 4: 1)Έγκριση πρακτικού Νο3 του Ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1.1.2018 – 31.12.2018», και 2) Κατακύρωση του διαγωνισμού στην εταιρεία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΦΜ 094060402 ΔΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ».

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 5: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2017 (Λογιστική τακτοποίηση).

ΘΕΜΑ 6: Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής Δημοτικών Κοινοτήτων.

ΘΕΜΑ 7: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής της Χανιώτη Παναγιώτας (6.480,00) € και έγκριση απόδοσης Λογαριασμού.

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 8: Έγκριση Μελέτης, Όρων Διακήρυξης, Δαπάνης και Διάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού Δήμου ο.ε. 2017 για την «Προμήθεια Μηχανήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων Πρασίνου» του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 9: Διάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ο.ε. 2017 για την «Προμήθεια και Eγκατάσταση Νέων Φωτιστικών Προβολέων στους Ιστούς του Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου για Αποκατάσταση Φωτισμού λόγω Κλοπής».

ΘΕΜΑ 10: Έγκριση Μελέτης, Όρων Διακήρυξης, Δαπάνης και Διάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού Δήμου ο.ε. 2017 για την Ανάθεση «Προμήθεια Ανταλλακτικών – Συντήρηση & Επισκευή Μεταφορικών Μέσων» του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 11: Έγκριση Μελέτης, Όρων Διακήρυξης, Δαπάνης και Διάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού Δήμου ο.ε. 2017 για την Ανάθεση «Προμήθεια Ειδών Ατομικής Προστασίας Εργατοτεχνικού Προσωπικού» του Δήμου Διονύσου.

Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ/ ΤΜ. ΑΝ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΘΕΜΑ 12: Έγκριση Τεχνικής Περιγραφής, καθορισμός όρων διακήρυξης και έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης από τον προϋπολογισμό του Δήμου ο.ε. 2017 για την παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας και Ιατρού Εργασίας.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 13: Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση της τεχνικής μελέτης για την προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινου αθλητικού δαπέδου και υλικών εξοπλισμού αθλητικών γηπεδικών εγκαταστάσεων στο κλειστό γυμναστήριο της ΔΕ Διονύσου, με Συνοπτικό Διαγωνισμό.

ΘΕΜΑ 14: Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση της Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια Βιβλίων για τη Δανειστική Βιβλιοθήκη του Δήμου Διονύσου.

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 15: Α. Έγκριση Δαπάνης – διάθεση πίστωσης ύψους 660.000,00 € για έτος 2017 για το έργο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΑΝΟΙΞΗΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΑΣ» Β. Κατάρτιση των όρων δημοπρασίας του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΑΝΟΙΞΗΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΑΣ».

Δ/ΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 16: Έγκριση α) της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για την Προμήθεια «αντικειμένων και ταχυδρομικών υπηρεσιών έκδοσης/εκτύπωσης, εμφακέλωσης και αποστολής ταχυδρομικών αντικειμένων (υβριδικό ταχυδρομείο)» και β) των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων του συνοπτικού διαγωνισμού.