logo


Τόπος γεμάτος ζωντάνια θα είναι για τις επόμενες ημέρες η Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου, μια που προγραμματίζονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για παιδιά, αλλά και για μεγάλους.

Πιο αναλυτικά:

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 6.30 το βράδυ η συγγραφέας Ε. Μάμαλη θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Το Ασυναίσθημα» από τις εκδόσεις Βακχικόν. Πρόκειται για ένα παιδικό παραμύθι για τα συναισθήματα και την διαχείρισή τους, που απευθύνεται σε παιδιά από 10 χρονών, γονείς και εκπαιδευτικούς. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει διαδραστικό παιχνίδι με την εμψυχώτρια Αιμ. Πανταζή και τη συγγραφέα.

Την επόμενη Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο bazaar της Βιβλιοθήκης με δώρα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και βιβλία στην απίστευτη τιμή του 1 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Βιβλιοθήκης.

Ενώ για τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται τελικά η έναρξη της δράσης “Fun with fairytales”, με ανάγνωση παραμυθιών και  δραστηριότητες στα αγγλικά από την καθηγήτρια αγγλικών Γ. Ζούμπου. Η δράση απευθύνεται σε παιδιά 6-9 ετών και θα πραγματοποιείται κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα 5-6μ.μ. δωρεάν με δήλωση συμμετοχής στο vivliothikidionysou@hotmail.com.