logo


Ενημέρωση για το έργο της αποχέτευσης και την πορεία του έγινε προς τις παρατάξεις της μειοψηφίας από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Ράικο χθες Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου. Την ενημέρωση, που ο κ. Ράικος πραγματοποίησε συνεπικουρούμενος από στελέχη της Υπηρεσίας, παρακολούθησαν εκπρόσωποι από την Ενωτική Πρωτοβουλία, τη Νέα Πνοή για το Διόνυσο (σ.σ. ίσως σε άλλον Δήμο υπάρχει μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο Αντιδήμαρχος, όχι πάντως στο Δήμο Διονύσου) και τη Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου, ενώ απουσίαζε η Λαϊκή Συσπείρωση. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως επί σειρά συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, οι παρατάξεις ζητούσαν επίμονα να ενημερωθούν αναλυτικά για το έργο, που όσο βρίσκεται στην κορυφή των αναγκών για τη βελτίωση της καθημερινότητας της πόλης, άλλο τόσο προβληματίζει με την αργή εξέλιξή του. Πάντως, και σύμφωνα με πληροφορίες της Οδού Διονύσου, οι παρατάξεις δεν έχουν εγκαταλείψει την πρόθεσή τους να πιέσουν για την πραγματοποίηση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα την αποχέτευση:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Σήμερα 07/12/2017 με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών , Υποδομών και Χωροταξίας, έγινε ενημέρωση σχετικά με τα έργα αποχέτευσης και αντιπλημμυρικής προστασίας στις Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Διονύσου.

Η ενημέρωση έγινε στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας από τον Αντιδήμαρχο κ. Δημ. Ράικο, την Δ/ντρια κα Άννα Αγγελίνα, την Προϊσταμένη μελετών και έργων κα Αγγ. Κουρουπάκη και τον ειδικό σύμβουλο αποχέτευσης κ. Αν. Γρίβα.

Από τις Δημοτικές παρατάξεις παρευρέθησαν από την ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ οι κ.κ Ι. Καλαφατέλης και Ι.Κανατσούλης από την ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ο κ. ι.Φωτάκης και από την ΔΑΔΙΟΝ οι κ.κ. Γ. Ζυγούνας και Σ. Σπηλιώτης.

Με νεότερη ανάρτηση θα γίνει αναλυτική ενημέρωση τόσο για την αποχέτευση όσο και για την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Διονύσου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΙΚΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ