logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πριν λίγες εβδομάδες είχαμε δημοσιοποιήσει το περιβόητο ένταλμα αγοράς νερού των 40.000 ευρώ από την Κοινότητα Κρυονερίου το 2007. Ένταλμα το οποίο ΔΕΝ εισπράχθηκε από αυτόν που υποτίθεται ότι θα το εισέπραττε. Ένταλμα στο οποίο αναγράφονταν το εξής γλαφυρό: «Να πληρωθεί με μετρητά με εντολή Προέδρου».

Τα όσα απίθανα ομολογήθηκαν στο τελευταίο τοπικό συμβούλιο της Δ.Κ. Κρυονερίου από τον επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, επιβεβαίωσαν απλά αυτά που λέγαμε εξαρχής, εκμηδενίζοντας και την παραμικρή αμφιβολία για το ποιος εισέπραττε τα εντάλματα που εκδίδονταν από την Κοινότητα Κρυονερίου με δικαιούχο την… Κοινότητα Κρυονερίου. Άλλωστε όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας «η αλήθεια πάει μπροστά»…

Τώρα λοιπόν που «λύθηκαν» οι απορίες για το πρώτο ένταλμα, με τρόπο που μας άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα, πάμε στο επόμενο. Γιατί έχει κι άλλα η ιστορία.

Δημοσιεύουμε λοιπόν σήμερα άλλο ένα ένταλμα, ύψους επίσης 40.000 ευρώ, το οποίο όμως αφορά άλλη γεώτρηση σε άλλο οικόπεδο.

Και εδώ, στο κάτω μέρος,  γράφει: «Με εντολή, μετρητά από ταμείο», το σύστημα δηλαδή επαναλαμβάνεται. Σε αυτό όμως δεν υπάρχει καμία υπογραφή από κανένα δικαιούχο! Καμία υπογραφή στο «λαβών δικαιούχος» του εντάλματος, καμία υπογραφή σε απόδειξη, έστω και άσχετη.

Άραγε αυτός που εισέπραττε αυτά τα εντάλματα, τούς τα έδωσε τα χρήματα των ανθρώπων;

Αυτοί άραγε το ξέρουν μιας και δεν έχουν υπογράψει πουθενά και τίποτα;

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι πως ο «επαγγελματίας» τα έκανε όλα μόνος του. Μόνος του υπέγραφε, μόνος του πλήρωνε (μπορεί και ναι μπορεί και όχι) και σίγουρα είναι ο μόνος που διαχειρίζονταν 40αρια χιλιάδες ευρώ μετρητών από το ταμείο της Κοινότητας, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Και πάνω από όλα στους κατοίκους του Κρυονερίου που τού είχαν εμπιστευτεί τη διαχείριση των χρημάτων τους και τώρα αντιλαμβάνονται, όπως όλοι μας, τι γινόταν.