logo


Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγ. Στεφάνου οργανώνει εκδήλωση στήριξης του Συλλόγου στο DUKE All Day Bar (Λ. Μαραθώνος 4, Άγ. Στέφανο) από τις 10 μ.μ. μέχρι τις 2 π.μ. με τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ. Στόχος η γνωριμία με τους κατοίκους αλλά και η στήριξη του Συλλόγου.

Εντωμεταξύ, οι Εθελοντές του Αγ. Στεφάνου βρέθηκαν δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, όπου- σε συνεργασία και με άλλους συλλόγους της περιοχής- παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και βοήθησαν στον καθαρισμό των σπιτιών. Σχετική είναι η ανάρτηση του Συλλόγου στο facebook:

Η Μάνδρα θα κάνει καιρό να γιατρέψει τις πληγές της και εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Παραδώσαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώσαμε μαζί με συλλόγους της περιοχής μας και δώσαμε ένα χεράκι στον καθαρισμό κατοικιών. Ίσως όμως το πιο ενθαρρυντικό για όλους μας να είναι η εθελοντική προσφορά των ντόπιων που έχουν βάλει στόχο να μην μείνει κανείς αβοήθητος αλλά και αυτών των νέων εθελοντών μας από το λύκειο του Αγίου Στεφάνου που βοήθησαν στον καθαρισμό!