logo


Με μια ειδική, για το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης και τον Προϋπολογισμό για το 2018, και μια τακτική, με 16 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, θα συνεδριάσει την προσεχή Τρίτη 28 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου. Η ειδική συνεδρίαση έχει προσδιορισθεί για τις 6 το βράδυ, ενώ η τακτική θα ξεκινήσει στις 7.30.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη για τις δυο συνεδριάσεις έχουν ως εξής:

Ειδική συνεδρίαση (6 μ.μ.)

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση Προϋπολογισμού του Δήμου ο. ε. 2018.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) ο.ε. 2018.Τακτική συνεδρίαση (7.30 μ.μ.)

Τακτική συνεδρίαση (7.30 μ.μ.)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση της αριθ. 87/31-10-2017 απόφασης του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. KOINΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ με θέμα “Κατάρτιση και ψήφιση προϋπολογισμού του Ν.Π Δ.Δ ΚΟΙ.ΠΑ.Π Η ΕΣΤΙΑ ο.ε. 2018 και ετησίου Προγράμματος Δράσης”.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Για την συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Το Ρόδο” της εκδήλωσης “Ετήσιο αντάμωμα Σαρακατσαναίων στη Ροδόπολη”».

ΘΕΜΑ 3ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Συντήρησης Ανελκυστήρων Δημοτικών Κτιρίων».

ΘΕΜΑ 4ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ “Προμήθεια και Eγκατάσταση Νέων Φωτιστικών Προβολέων στους Ιστούς του Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου για Αποκατάσταση Φωτισμού λόγω Κλοπής”.

ΘΕΜΑ 5ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Διενέργειας (Αναγκαιότητας) Προμήθειας Υπηρεσιών Συντήρησης του Κλαδοφάγου Μηχανήματος του Δήμου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 7ο: Κατασκευή νέου χωνευτηρίου στο κοιμητήριο της ΔΚ Δροσιάς.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Κ. ΔΡΟΣΙΑΣ».

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας της μελέτης: «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ-ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ Α’ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ» του Δήμου Διονύσου.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση αναγκαιότητας, δαπάνης και ψήφιση (διάθεση) πίστωσης, για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων 2017 στο Δήμο Διονύσου “Χριστουγεννιάτικο Χωριό”.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση αναγκαιότητας, δαπάνης και ψήφιση (διάθεση) πίστωσης για την φύλαξη του χώρου εκδηλώσεων κατά την διάρκεια του “Χριστουγεννιάτικου Χωριού” 2017 στη ΔΕ Αγίου Στεφάνου.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση αναγκαιότητας, δαπάνης και ψήφιση (διάθεση) πίστωσης για την προμήθεια εδεσμάτων και συναφών ειδών catering.

ΘΕΜΑ 13ο: Συνδιοργάνωση του Δήμου Διονύσου με το Γυμνάσιο Αγ. Στεφάνου πολιτιστικών επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους, για τους φιλοξενούμενους μαθητές και καθηγητές από το σχολείο της Κωνσταντινούπολης Tarhan Koleji.

ΘΕΜΑ 14ο: Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση αναγκαιότητας υλοποίησης πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δράσεων επιμόρφωσης στον Δήμο Διονύσου.

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ 16ο: Συμμετοχή του Δήμου σε υποβολή πρότασης στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Connecting Europe Facility (CEF).