logo


ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, 22/11/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μνημείο πολιτικού αμοραλισμού αποτελεί το τελευταίο Δελτίο Τύπου του Δήμου Διονύσου σχετικά με την Ελευθεροτυπία και την άσκηση ένδικων μέσων κατά της δημοσιογράφου κυρίας Μαρίας Χαζάπη, που στην ηλεκτρονική της εφημερίδα τόλμησε (!!!) να ασκήσει κριτική στη Δημοτική Αρχή.

Στο εν λόγω Δελτίο Τύπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, της ζητείται να υποβάλει στον κύριο Δήμαρχο και στην Δημοτική Εξουσία «Δήλωση Μετάνοιας» παραπέμποντάς μας σε αλήστου μνήμης εποχές.

Το μέτρο της «καλόπιστης» ή «κακόπιστης» κριτικής είναι υποκειμενικό και εξαρτάται από τις δημοκρατικές αξίες και αντοχές, πρωτίστως των Δημόσιων Προσώπων,  που υποχρεούνται να διαφυλάσσουν αξίες όπως την ελευθερία του λόγου, τη λειτουργία των θεσμών και όχι να αντιδικούν με τους Δημότες.

Τέλος είναι πλέον καιρός και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που με την ψήφο τους διαμορφώνουν τέτοιες πολιτικές, αν βέβαια διαφωνούν με την φιλοσοφία και τις θέσεις της ασκούμενης από τον Δήμο πολιτικής, να πάψουν να κρύβονται και να πάρουν σαφείς θέσεις και αποστάσεις από τέτοια νοσηρά φαινόμενα. 

Για τη Συμμαχία για τον Πολίτη

Παναγιώτης Βορριάς

Πρόεδρος