logo


Η παρακάτω δήλωση συμπαράστασης τιμά ιδιαιτέρως την Οδό Διονύσου, πολύ περισσότερο επειδή προέρχεται από ένα συλλογικό φορέα με τον οποίο πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε εκφράσει διαμετρικά αντίθετες απόψεις. Δεν χάθηκε εντούτοις ποτέ ούτε η κοινή λογική ούτε ο πολιτικός πολιτισμός, μια που δίναμε τον κοινό αγώνα για τον κοινό τόπο.

ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Αγαπητή κα  Χαζάπη,

Ο Σύλλογός μας με έκπληξη πληροφορήθηκε την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Διονύσου να φιμώσει την εφημερίδα σας και μέσω αυτής την ελεύθερη έκφραση γνώμης, αλλά και γενικότερα να πλήξει την ελευθεροτυπία, την οποία τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.

Η εφημερίδα  ΟΔΟΣ  ΔΙΟΝΥΣΟΥ, τόσο με την έντυπη, όσο και την ηλεκτρονική της μορφή, απετέλεσε μέχρι σήμερα το μέσο ελεύθερης έκφρασης για την αντικειμενική, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, αλλά και τον προβληματισμό για όλα τα σοβαρά θέματα πού απασχόλησαν και απασχολούν την περιοχή μας.

Ως εκ τούτου σάς εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε κάθε δίκαιο αγώνα σας, για να ξεπεράσετε την δοκιμασία αυτή.

Διόνυσος 21.11.2017

Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διονύσου

Ο  Πρόεδρος

Κ. Μπομπής