logo


Την προσεχή Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 9.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με 22 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Πρώτη πρώτη η σύνταξη Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης, δηλαδή της οικονομικής στοχοθεσίας του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, για το 2018. Το Πλαίσιο συζητείται, όπως και ο Προϋπολογισμός, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επιπλέον, προτείνεται η διάθεση πίστωσης 7000 ευρώ για την έκδοση και διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου σχετικά με τον Κανονισμό Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου, αλλά και 20.000 ευρώ για τον εξωραϊσμό του χώρου γύρω από το περίπτερο στη Σταμάτα, το οποίο αναμένεται να απομακρυνθεί μέχρι τέλους του μήνα, μετά από σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Τέλος, από το Γραφείο Δημάρχου έρχονται δυο εισηγήσεις: Μια για την άσκηση μηνυτήριας αναφοράς και αγωγής εναντίον της Οδού Διονύσου για συκοφαντική δυσφήμιση του Δήμου και του Δημάρχου και μία για να δηλώσει ο Δήμοις παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της οικονομικής διαχείρισης στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά και από το σχετικό πόρισμα των Ορκωτών Λογιστών, που είδε προσφάτως το φως της δημοσιότητας:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 1ο: Σύνταξη Ολοκληρωµένου Πλαισίου ∆ράσης (Ο.Π.∆.) ∆ήµου ∆ιονύσου ο.ε.

2018.

ΘΕΜΑ 2ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής, Ραυτακόπουλου Θεόδωρου, (1.372,68 €) και έγκριση απόδοσης Λογαριασµού.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αποζηµίωση της ΠΡΟΥΤΣΟΥ ΝΙΟΒΗΣ για ζηµιά που υπέστη το ελαστικό του ΙΧΕ αυτ/του της από πτώση σε λακκούβα στο οδόστρωµα.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 31.620,00 € µε ΦΠΑ µετά από την υπ’ αριθ. 227/2017 ΑΟΕ και την υπ’ αριθ. 281/2017 Α∆Σ για την πληρωµή του δικηγόρου Εµµ. Φραντζεσκάκη.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αποζηµίωση της ΦΥΤΟΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ για ζηµιά (2) ελαστικών (της δεξιάς πλευράς) του ΙΧΕ αυτ/του της από πτώση σε λακκούβα στο οδόστρωµα.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ∆ΙΑΧ. ΥΛΙΚΟΥ

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισµού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την προµήθεια υλικού & λογισµικού αναβάθµισης υποδοµών πληροφορικής ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πρακτικών για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας – περιβάλλοντος (Αποκοµιδή ογκωδών απορριµµάτων µε φορτηγά αρπάγες – εγκατάσταση και µεταφορά µπαζών), συνολικού προϋπολογισµού 129.437,40€.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση πρακτικού διακήρυξης διαγωνισµού για την προµήθεια τροφίµων για τη σίτιση των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου και των νηπίων των παιδικών σταθµών του ΝΠ∆∆ «Η ΕΣΤΙΑ», οµάδας Β: Προµήθεια ειδών Οπωροπωλείου και για τις δύο Ενότητες (Α) & (Β) και ανακήρυξης οριστικού αναδόχου.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση πρακτικού διακήρυξης διαγωνισµού για την προµήθεια γραφικής ύλης, µικροαντικειµένων γραφείου, φωτοαντιγραφικού χαρτιού και εντύπων.

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση πρακτικού διακήρυξης διαγωνισµού για την προµήθεια επίπλων και κινητού εξοπλισµού.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση µελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισµού ∆ήµου ο.ε. 2017 για την «Προµήθεια Τροχήλατων και Υπόγειων Κάδων Απορριµµάτων και Υπηρεσίας Συντήρησης-Επισκευής Κάδων» του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισµού ο.ε. 2017 για την «Προµήθεια Υπηρεσίας Συντήρησης Οικοδοµικών Κατασκευών Κτιρίων και Κοινοχρήστων Χώρων του ∆ήµου».

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισµού ο.ε. 2017 για την «Προµήθεια Υπηρεσίας Συντήρησης Ξύλινων Κατασκευών Κτιρίων και Κοινοχρήστων Υποδοµών του ∆ήµου».

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισµού ο.ε. 2017 για την «Προµήθεια Υπηρεσίας Συντήρησης Μεταλλικών Κατασκευών Κτιρίων και Κοινοχρήστων Υποδοµών του ∆ήµου».

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την «Έκδοση και ∆ιανοµή Ενηµερωτικού Εντύπου για τον Κανονισµό Προστασίας Περιβάλλοντος και Καθαριότητας ∆ήµου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για τον «Εξωραϊσµό και Ευπρεπισµό Περιβάλλοντος Χώρου Περιπτέρου ∆.Κ. Σταµάτας».

ΘΕΜΑ 17ο: «Έγκριση Μελέτης, Όρων ∆ιακήρυξης και ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισµού ∆ήµου ο.ε. 2017 για την «Προµήθεια σειρήνων συναγερµού Πολιτικής Άµυνας» του ∆ήµου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 18ο: Αίτηµα της κ. Κυριακοπούλου Καρολίνας περί καταβολής αποζηµίωσης για την καταστροφή του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου της από πτώση πεύκου πάνω σε αυτό.

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση Μελέτης, Όρων ∆ιακήρυξης, ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Π/Υ ∆ήµου ο.ε. 2017 για την Ανάθεση «Προµήθεια Άλατος» του ∆ήµου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 20ό: Αποδέσµευση πίστωσης από Κ.Α. των εξόδων ο.ε. 2017 και έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την παροχή Υπηρεσιών Επισκευής Οχηµάτων του ∆ήµου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ∆ΗΜΑΡΧΟΥ

ΘΕΜΑ 21ο: Λήψη απόφασης για κατάθεση ή µη µηνυτήριας αναφοράς και αγωγής, λόγω συκοφαντικής δυσφήµισης του ∆ήµου.

ΘΕΜΑ 22ο: Συµπλήρωση της µε αριθµό 115/2017 Απόφαση Οικονοµικής Επιτροπής για δήλωση Παράστασης Πολιτικής Αγωγής.