logo


15/11/2017

Ευχαριστούμε τις πολλές χιλιάδες Δημοκρατικούς Πολίτες, που με την αθρόα συμμετοχή τους στην κάλπη της Κυριακής 12/11, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο Χώρος της Κεντραριστεράς είναι παρών, είναι ζωντανός, έτοιμος, μακρυά από παθογένειες του παρελθόντος, να προσφέρει στην Πατρίδα και στη Δημοκρατία.

Την ίδια ώρα, ευχαριστούμε του Δημοκρατικούς Πολίτες, που ανέδειξαν τη Φώφη Γεννηματά με ισχυρό προβάδισμα στον Α΄ Γύρο των εκλογών, αναγνωρίζοντας την πολύ σημαντική διαχρονική παρουσία της στα κοινά, αλλά και τις πρωτοβουλίες της, για:

Την, μέχρι σήμερα, επιτυχία της ενότητας και της σύγκλισης μεγάλου αριθμού Πολιτικών δυνάμεων.

Την επεξεργασία καθαρής ιδεολογικής και πολιτικής γραμμής, με την οποία η Παράταξη, θα ηγεμονεύσει και πάλι ιδεολογικά και πολιτικά στο Προοδευτικό χώρο, θα βρίσκεται πάντα απέναντι στην όποια συντήρηση, Δεξιά ή Αριστερή, ώστε να μην αποτελέσει πολιτικό ή μετεκλογικό συμπλήρωμα του οποιουδήποτε τρίτου.

Την εκπόνηση του σχεδίου ‘’ΕΛΛΑΔΑ’’. Δηλ. του ριζοσπαστικού σχεδίου της «ΝΕΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ», για να συδεθεί, με τον καλύτερο τρόπο, η επίλυση των μεγάλων Εθνικών και Κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Χώρα, με την υπόθεση της αναγέννησης της Δημοκρατικής Παράταξης.

Μην ξεχνάμε ότι όλη η προσπάθεια ξεκινά σήμερα σαν πολιτική σύγκλιση επί μέρους πολιτικών δυνάμεων, που πρέπει όμως, να καταλήξει στον νέο ενιαίο Φορέα, μέσα από ένα νηφάλιο διάλογο, που θα προσδιορίσει τα πολιτικά στοιχεία εκείνα, που μας ενώνουν στέρεα για το μέλλον.

Χρειάζεται λοιπόν, ένα πρόσωπο, που να διαθέτει, ιστορία, ήθος, ιδεολογική και πολιτική επάρκεια και τέλος αποδεδειγμένη ενωτική ικανότητα, ώστε να εγγυάται το πολύ σοβαρό αυτό εγχείρημα.

Το πρόσωπο υπάχει. Είναι η Φώφη Γεννηματά. Ας τη στηρίξουμε. Ας την αναδείξουμε όσο μπορούμε πιο δυνατή..

Όλοι στην κάλπη της Κυριακής 19/11/2017. Για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία.

                                         Από την Επιτροπή στήριξης Δήμου Διονύσου Φώφης Γεννηματά