logo


14/11/2017

Σ.Ε. ΔΗ.ΣΥ. Διονύσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστούμε από ψυχής τους 212.000 Δημοκρατικούς Πολίτες, μεταξύ των οποίων και τους 970 συμπολίτες μας, που με την συγκλονιστική συμμετοχή τους στην κάλπη της Κυριακής 12/11, έδωσαν εντολή ενότητας ενώ την ίδια ώρα, έστελναν πολλαπλά μηνύματα:

Ότι δεν υπάρχει αποδοχή του σημερινού κακέκτυπου δικομματισμού, ότι ο Χώρος της Κεντροαριστεράς είναι ζωντανός και ότι οι προοδευτικοί πολίτες είναι αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους δημιουργώντας και πάλι τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.

Ότι πρέπει να υπάρξει αντίσταση στον κατήφορο, στη συντήρηση, τη λιτότητα και στο διχασμό που επιχειρεί η κυβέρνηση

Ότι πρέπει να αλλάξει ο πολιτικός χάρτης και με πρωταγωνιστή τον νέο Φορέα, να ανοίξουν νέοι δρόμοι, για την εθνική συνεννόηση και τη μεγάλη “ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ”, που έχει ανάγκη η Πατρίδα μας, για να βγεί οριστικά από την κρίση.

Σήμερα, η Συντονιστική Επιτροπή (Σ.Ε.) Διονύσου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗ.ΣΥ), απευθύνεται και πάλι στους Δημοκρατικούς πολίτες του Δήμου Διονύσου και τους καλεί, να προσέλθουν στις εκλογές του Β’ γύρου, της Κυριακής 19/11 για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς.

Η μαζική παρουσία, δείχνει σταθερή προσήλωση στους μεγάλους στόχους, για μια διαφορετική πορεία, που τόσο έχει ανάγκη σήμερα η Πατρίδα μας και η Δημοκρατία.

Το μέλλον είναι μπροστά. Όλοι την Κυριακή 19/11 στην κάλπη, για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς.

Από τη ΣΕ της ΔΗ.ΣΥ. Διονύσου

Εκλογικό Κέντρο, για το Δήμο Διονύσου: Πολιτιστικό Κέντρο Άνοιξης, απέναντι από την εκκλησία, (επίσης μπορούμε να ψηφίσουμε όπου αλλού βρεθούμε μόνον με την ταυτότητα μας).