logo


Αγαπητοί φίλοι,

όταν πήραμε την πρωτοβουλία για την δημιουργία της ομάδας στήριξης της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη γνωρίζαμε ότι ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα  όχι μόνο γιατί ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ευρωβουλευτής κι αυτό είναι ένα μικρό μειονέκτημα σε σχέση μ’ ένα βουλευτή που έχει άμεση αναφορά στον ψηφοφόρο του, αλλά και γιατί ο δήμος Διονύσου είναι ένας δύσκολος πολιτικά δήμος.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα εδραιωμένο επί χρόνια σύστημα μιας ξεπερασμένης νοοτροπίας που αποδοκιμάζει οτιδήποτε είναι “νέο” είτε ηλικιακά είτε πολιτικά και από την άλλη είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο κομμάτι απογοητευμένο, ίσως και εχθρικό, απέναντι σε κάθε τι που θυμίζει ΠΑΣΟΚ. Όμως τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν.

Σε περίπου 930  ψηφίσαντες ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε τρίτος με πρώτη την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και δεύτερο τον Πρόεδρου του Ποταμιού. Το αποτέλεσμα τόσο στον δήμο μας όσο και πανελλαδικά  ήταν εκπληξη εάν σκεφθούμε τις δημοσκοπήσεις που έβλεπαν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας.

Ευχαριστούμε τους πολίτες που δέχθηκαν να ακούσουν και να εμπιστευθούν το σχέδιο του Νίκου Ανδρουλάκη για ανάκαμψη της παράταξης και της χώρας και τους καλούμε να δηλώσουν παρών την ερχόμενη Κυριακή.

Καλούμε και τους πολίτες των οποίων ο υποψήφιος που στήριξαν δεν εξελέγη να μην αδρανοποιηθούν, γιατί το στοίχημα της Κεντροαριστεράς ξεπερνάει τα πρόσωπα, γιατί ποτέ κανένας και καμιά χώρα  δεν ωφελείται όταν ισσοροπεί ανάμεσα στον συντηρητισμό και τον λαϊκισμό.

Οι εκλογές της κεντροαριστεράς δεν είναι εσωκομματική υπόθεση του ΠΑΣΟΚ γιατί ο καθένας εκ των δυο υποψηφίων αντιλαμβάνεται διαφορετικά την σοσιαλδημοκρατία καθώς και την πορεία και την λειτουργία της παράταξης και της χώρας.

Πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της επανεκκίνησης για να δώσουμε ελπίδα και μέλλον σε όλους, αλλά ειδικά στους νέους και στην πατρίδα.

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!!!