logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O A.O Κρυονερίου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας σχολής τερματοφυλάκων στις εγκαταστάσεις του σωματείου μας σε συνεργασία με την Dionysis Chiotis Goalkeeper Academy.

H ακαδημία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 22/11/2017 υπό τη διεύθυνση και τις οδηγίες του κυρίου Διονύση Χιώτη και θα δέχεται αθλητές γεννημένους από το 2009 έως το 2001. (Για άτομα γεννημένα από το 2001 και κάτω θα γίνει ειδικό group).

Σκοπός της ακαδημίας είναι να προσφέρει εξειδικευμένες και σύγχρονες τεχνικές εκγύμνασης στους εκκολαπτόμενουςάσσους” και την μέγιστη βελτίωση στους μεγαλύτερους τερματοφύλακες.

Η αδιαμφισβήτητη εμπειρία του Διονύση Χιώτη (ΕΘΝΙΚΗ, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, ΑΠΟΛΛΩΝ) αλλά και οι εξειδικευμένες γνώσεις του, αποτελούν εγγύηση ώστε να μπουν οι βάσεις που απαιτούνται για να αντεπεξέλθουν οι αθλητές στις ανάγκες της ιδιαίτερης και απαιτητικής θέσης του τερματοφύλακα.

Η λειτουργία της ακαδημίας είναι ανεξάρτητη από τα αγωνιστικά τμήματα του Α.Ο Κρυονερίου, συνεπώς δεν υπάρχει καμία δέσμευση για τους αθλητές.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

6945390275 ή 6942063779

Για τον Α.Ο.Κ                             Για την DCGKA

Δημήτρης Σταθόπουλος           Διονύσης Χιώτης

https://www.facebook.com/dc22goalkeeperacademy/                                                              https://www.facebook.com/krioneri/