logo


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   Σήμερα, την 03.11.2017 και σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού του Συλλόγου μας που ισχύει και εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμό 9980/1981 απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας, το Διοικητικό Συμβούλιο του «Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου» αποφάσισε να προσκαλέσει τα μέλη του σε τακτική γενική συνέλευση την 26.11.17, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00΄ στο κατάστημα της δ. ε. Διονύσου ( οδός Πλαστήρα 50 – Διόνυσος).

   Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς νέα πρόσκληση, την Κυριακή 03.12.2017, ώρα 11.00 και στον ίδιο χώρο.

   Οι εργασίες και τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το Καταστατικό, θα είναι:

ï Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης

ï Απολογισμός του έργου και λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

ï Οικονομικός  Απολογισμός  Απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου

ï Υποβολή Έκθεσης από την Ελεγκτική Επιτροπή στη Γενική Συνέλευση

ï Απαλλαγή από την ευθύνη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

ï Επικαιροποίηση  φακέλου στοιχείων Περιφερείας Ανατολικής Αττικής

ï Εκλογή 5μελούς Εφορευτικής Επιτροπής (Πρόεδρος- Γραμματέας και τρία μέλη)

ï Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη δέκα (7 τακτικών + 3 αναπληρωματικών) μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και πέντε (3 τακτικών + 2 αναπληρωματικών) μελών της νέας Ε. Ε.

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Εξελεγκτική Επιτροπή θα υποβάλλονται στον Πρόεδρο κ. Μπομπή (Τηλ. 6944605464) ή στον Γραμματέα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Βαρβαρόπουλο (Τηλ. 6956130763 ), μέχρι πέντε (5) ημέρες νωρίτερα από τη Γ.Σ., δηλαδή μέχρι και την 20.11.17.                  

Ο πίνακας υποψηφιοτήτων θα αναρτηθεί τρεις (3) ημέρες νωρίτερα από τη Γ.Σ., δηλαδή την 22.11.17 .     

Για την αποδοχή υποψηφιότητας από το Δ.Σ. για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Εξελεγκτική Επιτροπή και για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του τακτικού μέλους του Συλλόγου, προϋπόθεση είναι η ανεπιφύλακτη αποδοχή του Καταστατικού του Συλλόγου, να μην υπάρχει οποιαδήποτε δραστηριότητα αντίθετη με τους σκοπούς του Συλλόγου, η καταβολή των συνδρομών μέχρι και το 2017 και να προσέλθει στις αρχαιρεσίες αυτοπροσώπως.

Δήλωση διπλής υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή δεν είναι αποδεκτή, όπως επίσης η ιδιότητα του μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του υποψηφίου για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Η ψηφοφορία είναι μυστική και θα αρχίσει αφού η Γενική Συνέλευση εξαντλήσει όλα τα θέματα της παραπάνω ημερήσιας διάταξης και θα τελειώσει την 14.00. Κάθε ψηφοφόρος επιλέγει με σταυρούς προτίμησης μέχρι επτά (7) υποψηφίους για το Δ.Σ. και μέχρι τρεις (3) για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος          Ο  Γραμματέας

Κ. ΜΠΟΜΠΗΣ     Ν. ΒΑΡΒΑΡΟΠΟΥΛΟΣ