logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή Χάντμπολ με τίτλο «40 χρόνια και συνεχίζουμε…» στο Πεδίο του Άρεως την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 σε συνδιοργάνωση Περιφέρειας Αττικής, Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ).

Η εκδήλωση εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Κομισιόν «Be Active» και στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 χρόνων (1977-2017) από τη γέννηση του ελληνικού χάντμπολ.

Οι αθλητές του Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χάντμπολ μαζί με εκατοντάδες παιδιά από τους συλλόγους της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), έχουν δηλώσει συμμετοχή στην μεγάλη γιορτή, ενώ αναμένονται και μαθητές-μαθήτριες από τα Δημοτικά σχολεία της Αττικής για να παίξουν χάντμπολ να διασκεδάσουν σε μία πρωτότυπη ολοήμερη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους μικρούς φίλους.

Παράλληλα, θα διεξαχθούν αγώνες ανάμεσα σε γονείς – παιδιά, ενώ θα συμμετέχουν Ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες, διεθνείς αθλητές, πολιτικοί, προπονητές και δημοσιογράφοι.

Όπως όλες οι εκδηλώσεις του χάντμπολ, έτσι και αυτή θα έχει πλούσια κοινωνικά μηνύματα. Θα πραγματοποιηθεί συλλογή ειδών, τροφίμων και φαρμάκων από την «Αλληλεγγύη για όλους», επίσης θα είναι εκεί για ιατρικές ενημερώσεις το τμήμα ανοσολογίας-μικροβιολογίας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ενώ το «παρών» θα δώσει και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Tα είδη πρώτης ανάγκης, τροφίμων και φαρμάκων

Είδη

-Πάνες (Νο 3,4,5)

-Μωρομάντηλα

-Σερβιέτες

-Χαρτί υγείας

-Σαπούνια

-Χλωρίνη

-Σακούλες απορριμμάτων

Τρόφιμα

-Όσπρια

-Ρύζι

-Σάλτσες

-Πλιγούρι

-Φρυγανιές

-Φρουτόκρεμες και παιδικές κρέμες

-Μπισκότα

Φάρμακα

– Αντιβιοτικά

– Παυσίπονα/αντιπυρετικά

– Αντιμυκητιασικές αλοιφές

– Αλοιφές για μωρά

– Αντισηπτικά προϊόντα

– Αντιβιοτικά κατά θετικών μικροοργανισμών και φάρμακα για δερματολογικές παθήσεις

– Αντιβιοτικά κατά των λοιμώξεων, φάρμακα για την αντιμετώπιση της δυσπεψίας

– Αντισταμινικά, αντιδιαρροϊκά, αντιόξινα

-Φάρμακα για τη θεραπεία του πεπτικού έλκους και της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, αντιφλεγμονώδη φάρμακα