logo


Συνεδρίαση της Οικονομική Επιτροπής του Δήμου Διονύσου θα πραγματοποιηθεί την  προσεχή Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 9.30 το πρωί με 25 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, ανάμεσά τους και το σχέδιο Προϋπολογισμού του Δήμου για το 2018, καθώς και τη μελέτη τροποποίησης των τελών ύδρευσης, όπως είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης στην πρόσφατη (31/10) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνεται επιπλέον η έναρξη της διαδικασίας για την αποβολή του ενοικιαστή του δημοτικού περιπτέρου στη Σταμάτα, μια που η σύμβασή του λήγει στις 25 Νοεμβρίου. Η περίπτωση του δημοτικού αυτού περιπτέρου έχει συζητηθεί τόσο στο Τοπικό Συμβιούλιο της Σταμάτας, όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, και αποτέλεσε την αφορμή ανεξαρτητοποίησης της τέως Αντιδημάρχου Οικονομικών Στ. Μαγγίνα τον περασμένο Φεβρουάριο: 

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 1ο: Σχέδιο προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2018 και υποβολή προς ψήφισή του στο ∆ημοτικό Συμβούλιο, έπειτα από τη γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.

ΘΕΜΑ 3ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής, ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑΣ, (5.652,00 €) και έγκριση απόδοσης Λογαριασμού.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ∆ΙΑΧ. ΥΛΙΚΟΥ

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικών Νο1 & 2 του Ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ & ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ & ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΚ∆ΟΣΗΣ ∆ΕΛΤΙΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ∆HMOY ∆ΙΟΝΥΣΟΥ συνολικής προσυπολογιζόμενης αξίας 98.623,40 €, συμπ/νου ΦΠΑ. και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση πρακτικού οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος συνοπτικού διαγωνισμού και ανακήρυξη μειοδότη για την ομάδα Β «Φιλοξενία αδέσποτων ζώων ∆ήμου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την προμήθεια υπολογιστών, εκτυπωτών και λοιπού μηχανογραφικού εξοπλισμού.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πρακτικού οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος συνοπτικού διαγωνισμού και ανακήρυξη μειοδότη για την προμήθεια υπηρεσιών καθαριότητας (πλύσιμο κάδων αποκομιδής –υπόγειων κάδων).

ΘΕΜΑ 8ο: 1) Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ∆ΑΠΕ∆ΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕ∆ΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ∆.Κ. ∆ΙΟΝΥΣΟΥ» CPV 45212220-4 & 37415000-0 2)Έγκριση αποδέσμευσης ποσών από τους Κ.Α. 15.7135.00012 με την ονομασία «Προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου στο Κλειστό Γυμναστήριο της ∆.Κ. ∆ιονύσου» και 15.7135.0004 με την ονομασία «Προμήθεια υλικών εξοπλισμού αθλητικών γηπεδικών εγκαταστάσεων» και 3) Έγκριση της συνέχισης της διαγωνιστικής διαδικασίας με τροποποίηση των όρων της μελέτης και σε συνέχεια και των όρων της διακήρυξης.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την «Προμήθεια Καρτών Κινητής Τηλεφωνίας για τους Αυτοματισμούς ∆εξαμενών και Αντλιοστασίων του ∆ήμου».

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την Καταβολή Παραβόλων ΚΤΕΟ.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2017 για την ανάθεση της «Προμήθειας Οικοδομικών Υλικών και Χρωμάτων» του ∆ήμου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για ∆απάνες Τελών Κυκλοφορίας Οχημάτων του ∆ήμου ∆ιονύσου για το έτος 2017.

ΘΕΜΑ 13ο: Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την καταβολή δαπάνης (οικονομική συμμετοχή) για εκτέλεση έργων από την ∆Ε∆∆ΗΕ (π.χ. τοποθέτηση φωτιστικών, μετατόπιση στύλων, επαύξηση ισχύος παροχών, ηλεκτροδότηση πίλλαρ) σε κοινόχρηστους χώρους του ∆ήμου ∆ιονύσου – έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια Υδατοδεξαμενών» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την «Πρακτική & Θεωρητική Κατάρτιση σε Θέματα Οδικής Συμπεριφοράς Οδηγών Οχημάτων του ∆ήμου» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΤΜ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ∆ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση α) της δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών ανάδειξης αναδόχου για την πιστοποίηση του Συστήματος ∆ιαχείρισης Ποιότητας του ∆ήμου κατά ISO 9001:2015 και του συστήματος διαχειριστικής επάρκειας του ∆ήμου κατά ΕΛΟΤ 1429:2008 – CPV 79132000-8 «Υπηρεσίες πιστοποίησης» Α∆ΑΜ: 17REQ002186156 β) της σχετικής Μελέτης 3/2017 του Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και ∆ιαφάνειας και γ) της διαδικασίας.

ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση α) της δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου με τίτλο «Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στρατηγικής διαχείρισης σε θέματα έξυπνης αστικής ανάπτυξης στο ∆ήμο ∆ιονύσου – Smart and Green Cities». – CPV 79411000-8, Α∆ΑΜ: 17REQ002188654 β) της σχετικής μελέτης και γ) της διαδικασίας ανάθεσης της σύμβασης.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 18ο: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΑ.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 19ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΜΑΪΟΥ 2017.

ΘΕΜΑ 20ό: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ 2017.

ΘΕΜΑ 21ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ 2017.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 22ο: Μελέτη τροποποίησης τελών ύδρευσης του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 23ο: 1. Έναρξη διαδικασίας για την παράδοση παραλαβή του ∆ημοτικού Περιπτέρου στη ∆Κ Σταμάτας λόγω λήξης της σύμβασης. 2. Λήψη μέτρων εξασφάλισης των απαιτήσεων του ∆ήμου.

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 24ο: Έγκριση ∆απάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 7.500,00 € για την «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την υποστήριξη του ∆ήμου στις αρμόδιες υπηρεσίες για ίδρυση και κατασκευή νέων σχολικών κτιρίων», προϋπολογισμού ο.ε. 2017 για τις συνεχιζόμενες μελέτες του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 25ο: «Αποδέσμευση πίστωσης από τον Κ.Α. 25.7312.0063 των εξόδων ο.ε 2017 με την ονομασία «Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων δ.κ. ∆ροσιάς έτους 2017».