logo


Διόνυσος  25/10/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έως εδώ κ. Ζαμάνη. Στρεψοδικία με ψεύδη και διαστρέβλωση της πραγματικότητας δεν θα κάνεις.

Ναι, επί των ημερών μας βρήκαμε μισθωμένο το περίπτερο του Διονύσου.

Ναι, μόλις δημοσιεύτηκε ο πρώτος νόμος περί αυθαιρέτων ξεκινήσαμε τη διαδικασία να το νομιμοποιήσουμε, όπως κάναμε για όλες τις αυθαιρεσίες στα ακίνητα του δήμου Διονύσου. Σκόπιμα, όμως, αποκρύπτετε εσύ και τα πρόθυμα ανώνυμα και επώνυμα φερέφωνά σου, ότι ο νόμος κρίθηκε αντισυνταγματικός.

Επαναλάβαμε τη διαδικασία με τον νέο τροποποιημένο και συνταγματικό νόμο και ναι, η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε επί των ημερών μας.

Αλλά από το 2014, ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, είσαι δήμαρχος στο Διόνυσο ή καταπώς φαίνεται «σχεδόν» δήμαρχος.

Και, ναι, επί ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, δεν φρόντισες να ολοκληρώσεις τη διαδικασία και να νομιμοποιήσεις το αυθαίρετο περίπτερο των 40 τ.μ.

Αντί γι’ αυτό, τι έκανες;

Έδωσες ένα περίπτερο 13 συνολικά τ.μ. να το εκμεταλλεύεται συγγενής του αντιδημάρχου σου κ. Δαρδαμάνη, ενώ ήξερες ότι ήταν 40 τ.μ. Και τον αφήνεις ακόμη και σήμερα να παίρνει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

Και τον άφησες από τα 13 τ.μ. της Σύμβασης και τα πραγματικά 40 τ.μ., να προσθέσει παράνομα άλλα 10 τ.μ.

Ναι, κ. Ζαμάνη, επί των ημερών σου η αυθαιρεσία, η παρανομία και η διαπλοκή. Και το ψέμα.

Είπες στην Οικονομική Επιτροπή ότι γνωρίζεις την παράνομη ρευματοδότηση και ότι για το θέμα έχει επιληφθεί η Τεχνική Υπηρεσία. Ομολόγησες την παρανομία και ξέρεις πολύ καλά ότι, τώρα, το περίπτερο δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί.

Και κυκλοφόρησες χαρτιά για να κατηγορήσεις την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Τι χαρτιά είναι αυτά;

Τα χαρτιά για τη νομιμοποίηση που είχαμε ξεκινήσει, όπου αναφέρεται η επιφάνεια του περιπτέρου 40 τ.μ. Και μ΄ αυτά ομολόγησες ο ίδιος την διαπλοκή και την απάτη σου. Αφού έδωσες στο συγγενή του αντιδημάρχου σου να εκμεταλλεύεται με σύμβαση περίπτερο 13 τ.μ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 40 τ.μ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 50 τ.μ.

Για να τελειώνουμε με τις απάτες και τα παραμύθια σου πάρε και τις φωτογραφίες από το ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ-ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ. Όπως ήταν όταν το μίσθωσες (40 τ.μ.) και με τις νέες επεκτάσεις (50 τ.μ.)

 

Εμείς ξέρουμε. Όλοι, πλέον, ξέρουν.