logo


Με μοναδικό θέμα την έγκριση του απολογισμού και του ισολογισμού του Δήμου Διονύσου για το 2015, θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 5.30 το απόγευμα και αμέσως μετά θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση με 27 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Ανάμεσά τους η έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2018, η έγκριση τρίτης παράτασης ακόμη δυο μηνών στον εργολάβο των Παιδικών Χαρών (σ.σ. σύμφωνα με την εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Δ. Ράικου, η παράταση ζητείται μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ ο εργολάβος έχει ολοκληρώσει τις 5 από τις 7 συνολικά Παιδικές Χαρές της σύμβασης, περιορίζοντας τις δαπάνες κατά 55.500 ευρώ), καθώς και η επιλογή του χώρου όπου θα διεξαχθεί- με καθυστέρηση δυο και πλέον χρόνων- ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΘΕΜΑ 1ο: Ένταξη του Δήμου στο Δίκτυο Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση της αριθμ. 13/21-9-2017 απόφασης του Δ.Σ του Δημοτικού Οίκου Ευγηρίας «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ» με θέμα «1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οίκου Ευγηρίας Θ κ Δ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ έτους 2017».

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση της αριθμ. 14/21-9-2017 απόφασης του Δ.Σ του Δημοτικού Οίκου Ευγηρίας «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ» με θέμα «Έγκριση απολογισμού ο.ε. 2016».

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση διενέργειας της εργασίας Μαγνητοφώνηση, απομαγνητοφώνηση βιβλιοδεσία και αναπαραγωγή των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου, της Εκτελεστικής, Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του χώρου διεξαγωγής της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής περιόδου 1-9-2015 εως 30-8-2017.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΘΕΜΑ 6ο: Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στο πλαίσιο του Προγράμματος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού «Άθληση για όλους».

ΘΕΜΑ 7ο: Αναγκαιότητα σύναψης σύμβασης με Ιατρό Εργασίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 8ο: Χρονική παράταση σύμβασης παροχής υπηρεσιών για τη «Μεταφορά Πολιτών για Συμμετοχή σε Εκπαιδευτικές, Πολιτιστικές και Αθλητικές Εκδηλώσεις».

ΘΕΜΑ 9ο: 2η Χρονική παράταση σύμβασης χωρίς υπέρβαση συμβατικού αντικειμένου «Βελτίωση Διοικητικής Ικανότητας Δήμου Διονύσου ISO 9001:2015 – ΕΛΟΤ 1429 :2008».

ΘΕΜΑ 10ο: Παράταση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου ιδιοκτησίας ΠΕΡΠΑΝΤΗ ΙΟΡΔΑΝΗ.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση τροποποίησης (μη ουσιώδηs) σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 132 παρ. 1 περ. ε’ του Ν4412/2016, για τη προμήθεια ειδών οδοσήμανσης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2018.

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ».

ΘΕΜΑ 14ο: Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2017 Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικού) του έργου «Συντηρήσεις και επισκευές σχολικών κτιρίων Δήμου Διονύσου-2015».

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση 3ου Τακτοποιητικού Α.Π.Ε. του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΩΝ – ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΩΝ – ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ».

ΘΕΜΑ 17ο: Α. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικού) και 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Ανακατασκευή 7 παιδικών χαρών Δήμου Διονύσου». Β. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του ανωτέρω έργου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 18ο: Λήψη Απόφασης περί αποδοχής ή μη των προτάσεων της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών του Δήμου Διονύσου εκ του Πρακτικού της 03-10-2017.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση Διενέργειας Προμήθειας για την Έκδοση και Διανομή Ενημερωτικού Εντύπου για τον Κανονισμό Προστασίας Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Δήμου Διονύσου.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 20ό: Α’ και Β’ Κατανομή πιστώσεων του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έτους 2017 ποσού 103.284,84€.

ΘΕΜΑ 21ο: Κατανομή Επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών για επισκευή και συντήρηση των Σχολικών Κτιρίων έτους 2017, Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης ποσού 66.999,35 €.

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση αναγκαιότητας εορταστικής εκδήλωσης μετά το πέρας των παρελάσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

ΘΕΜΑ 24ο: Έγκριση αναγκαιότητας συμμετοχής του Δήμου Διονύσου ως συνδιοργανωτής στις σχολικές εκδηλώσεις εντός των ΠΠΚ του Δήμου.

ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

ΘΕΜΑ 26ο:  Άδεια τοποθέτησης 3 λαβάρων, για δημοσιοποίηση χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Ιδιωτικού Γυμνασίου Λυκείου “ΩΘΗΣΗ”, με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του Οργανισμού “Ελπίδα” Συλλόγου των φίλων παιδιών με καρκίνο.