logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αθλητική-πολιτιστική δράση του Αθλητικού Όμιλου Σταμάτας την Πέμπτη 12/10/2017 και ώρα 7.30μ.μ. στο γήπεδο της Σταμάτας, με θέμα ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

Με στόχο να εμπεδωθεί το σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ», η ποδοσφαρική ομάδα του  Αθλητικού Όμιλου Σταμάτας αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ποδοσφαιρική ομάδα της Βουλής των Ελλήνων.

Η πρωτοβουλία του Αθλητικού Όμιλου Σταμάτας με χαρακτήρα ψυχαγωγικό και αθλητικό εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων του συλλόγου, προκειμένου να καταδείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και να συμβάλει στην εμπέδωση της λογικής πως οι νέοι άνθρωποι μπορούν να είναι μαζί, να διασκεδάζουν, να επικοινωνούν και να δημιουργούν χωρίς βία και ναρκωτικά.

Η δραστηριοποίησή τους προς υγιείς κατευθύνσεις θα τους βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων στάσεων, αντιλήψεων και εναλλακτικών τρόπων ζωής και θα τους αποτρέψει από παθητικές ψευδαισθήσεις.

Συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της δράσης του Αθλητικού Όμιλου Σταμάτας παρέμειναν  μέχρι αργά το βράδυ για να απολαύσουν το φιλικό παιχνίδι, την ευκαιρία για κοινωνική επαφή που τους προσέφερε η εκδήλωση  μαζί με τα παιδιά τους, καθώς και διάφορα εδέσματα.

Η δράση του Αθλητικού Όμιλου Σταμάτας απέσπασε τα θετικότερα σχόλια από τους παρευρισκόμενους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. . Γ. Καλαφατέλης  Α. Πέππα και Π. Τσούκας, Σ. Κριεμάδης και Ε. Λύγκας

Ο Αθλητικός Όμιλος Σταμάτας και προσωπικά ο πρόεδρός του κ. Ε. Κριεμάδης επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους όσοι βοήθησαν στην όμορφη εκδήλωση, με ιδιαίτερη μνεία στον κ. Χ. Πέππα πρώην πρόεδρο της ομάδας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Αθλητικού Όμιλου Σταμάτας κ. Ευάγγελος Κριεμάδης δήλωσε:

 «Η σημερινή εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων που επιθυμούμε να διοργανώνουμε σε τακτά διαστήματα με στόχο την επαφή με την κοινωνία και την εξοικείωση σε ομαδική συνεργασία και άμιλλα με φορείς του Δήμου μας (π.χ.συλλόγους κηδεμόνων, πολιτιστικούς συλλόγους κ.λπ.).

Σκοπός μας είναι να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στις δράσεις μας όλων των ηλικιακών και κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας και στα δύο φύλα, προκειμένου να στείλουμε τα δικά μας μηνύματα να αλλάξουμε κάτι στον εαυτό μας και στον κόσμο»,.