logo


Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στις 5.30 το απόγευμα θα συνεδριάσει στην Άνοιξη η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου για τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Κλείσιμο της διαχείρισης (θεώρηση διαχειριστικών βιβλίων) χρήσης έτους 2015 του ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου και υπογραφή σχετικού Πρωτοκόλλου, με επιφύλαξη.

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση απολογισμού χρήσης έτους 2015 του ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου, με επιφύλαξη.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Προέδρου Ε. Καγιαλή και τα δυο θέματα, τόσο το κλείσιμο της διαχείρισης χρήσης 2015 όσο και η έγκριση του απολογισμού του 2015, χρονιά που σημειώθηκε η πυρκαγιά στα γραφεία των Σχολικών Επιτροπών, προτείνεται να ψηφιστούν με επιφύλαξη “επειδή

– εκκρεμεί το πόρισμα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ – ΛΟΓΙΣΤΩΝ,

– εκκρεμεί η απόφαση της Εισαγγελίας Πλ/κών Αθηνών, σε συνέχεια Μηνυτήριας Αναφοράς εκ μέρους της Σχολικής Επιτροπής σύμφωνα με την οποία υπήρξε προβληματική διαχείριση το έτος χρήσης 2014 και

δεν ανευρέθηκε το σύνολο των πρωτότυπων παραστατικών εξόδων έτους χρήσης 2015”.