logo


Σε ανοιχτή επιστολή που αφορά στη νέα του αρμοδιότητα προχώρησε σήμερα ο εντεταλμένος επικοινωνίας δημοτικός σύμβουλος Β. Κοκμοτός. Ο κ. Κοκμοτός, που επί δυόμιση χρόνια διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ευχαριστεί το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, ενώ “υπόσχεται” αναβαθμισμένη ενημέρωση με αυθεντική και χρήσιμη πληροφόρηση από την οποία θα προκύψει κοινωνικό όφελος:

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως εντεταλμένος σύμβουλος, για θέματα επικοινωνίας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Διονύσου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και να τον διαβεβαιώσω, όπως και τους συνδημότες μου, πως θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια να φέρω εις πέρας το δύσκολο και εξαιρετικά ευαίσθητο έργο.

Στόχος, με την άμεση ενημέρωση, να απλουστεύσει η ζωή των δημοτών και αμβλύνοντας τις εντάσεις και τις στείρες συνθηματολογίες να περπατήσουμε σε δημιουργικά μονοπάτια αλληλοσεβασμού και συνευθύνης.

Με την βελτίωση και αναβάθμιση των υφιστάμενων ηλεκτρονικών σελίδων και την δημιουργία νέων, θα καλυφθούν τα κενά επικοινωνίας. Αξιοποιώντας μέσα επικοινωνίας σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή και το μπόλιασμα με αυθεντική, χρήσιμη πληροφόρηση θα προκύψει κοινωνικό όφελος.

Τα συστατικά για την επιτυχία της προσπάθειας:

– Αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας.

– Αλληλοσεβασμός πομπού και δέκτη.

– Επικεντρωνόμαστε σε κάτι κοινό με ειλικρίνεια και σε καμία περίπτωση επιφανειακά ή ευκαιριακά.

Εμπλουτίζοντας και προωθώντας την ενημέρωση ο δημότης, πιο εύκολα θα περάσει στο στάδιο της συμμετοχής και θα δραστηριοποιηθεί στα θέματα που επηρεάζουν τη ζωή μας. Ο ενημερωμένος δημότης γίνεται εύκολα ενεργός.

Επιδιώκοντας και εξασφαλίζοντας την συνεργασία όλων μας και επιπλέον των μέσων που εμπλέκονται στον τομέα ενημέρωσης, προδιαγράφεται και διασφαλίζεται η επιτυχία της προσπάθειας.

Με εκτίμηση

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ