logo


Στην περιγραφή των καθηκόντων του δημοτικού συμβούλου Β. Κοκμοτού, που προσφάτως ορίσθηκε εντεταλμένος για θέματα επικοινωνίας με απόφαση Δημάρχου, αναφέρεται το παρακάτω Δελτίο Τύπου. Ανάμεσά τους η αποτελεσματικότερη ενημέρωση των δημοτών, η πλήρης αναβάθμιση των ιστοσελίδων του Δήμου, των Νομικών Προσώπων, των Δημοτικών Κοινοτήτων, καθώς και ο καλύτερος συντονισμός και συνεργασία υπαλλήλων και αιρετών, με στόχο την πληροφόρηση του δημότη για το έργο της Δημοτικής Αρχής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει ότι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Κοκμοτός με απόφαση του Δημάρχου κ. Διονύση  Ζαμάνη ανέλαβε καθήκοντα Εντεταλμένου  Συμβούλου για θέματα Επικοινωνίας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου για την εξωστρεφή προβολή των δραστηριοτήτων του Δήμου και την άρτια και πλήρη ενημέρωση των δημοτών.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ο κ. Β. Κοκμοτός,  μεταξύ άλλων, θα μεριμνήσει και για:

Α. Την καλύτερη επικοινωνία του Δήμου με τους  δημότες και κατοίκους για θέματα που τους αφορούν, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωσή τους, καθώς και για τη χρήση και εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στην ενημέρωση, στην έκδοση εντύπων, ενημερωτικού υλικού καθώς και άλλων επικοινωνιακών μέσων, με στόχο την αποτελεσματικότερη ενημέρωση του πολίτη.

Β. Την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Δήμου καθώς και όλων των σελίδων των Δημοτικών Κοινοτήτων, των Νομικών Προσώπων και των Σελίδων Δραστηριοτήτων του Δήμου στο διαδίκτυο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Γ. Τον καλύτερο συντονισμό  και συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου, των αρμόδιων αντιδημαρχιών και των Δημοτικών Κοινοτήτων, σε θέματα επικοινωνίας και πληροφόρησης των δημοτών, για τη δραστηριότητα, τον προγραμματισμό και το επιτελούμενο έργο στον Δήμο Διονύσου.