logo


Σε νέα ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας του στο facebook προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων Λυκείου Δροσιάς, το οποίο πρόκειται να μετεγκατασταθεί στις εγκαταστάσεις του Ζαννείου. Όπως έχει καταγράψει η Οδός Διονύσου, οι γονείς ανησυχούν για την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών τους στο καινούργιο σχολείο, από είσοδο όπου σήμερα δεν υπάρχει σηματοδότης. Στην ανάρτησή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου τονίζει πως παρά τις διαβεβαιώσεις εκπροσώπου του Δήμου, καμιά επέμβαση δεν έχει γίνει στο σημείο για την τοποθέτηση φαναριού, ενώ αύριο Τετάρτη ο Διευθυντής του σχολείου Α. Ρέτσης έχει συγκαλέσει σχολικό συμβούλιο για το θέμα:

Αγαπητοί γονείς,

Σε συνέχεια της ενημέρωσής μας, σας πληροφορούμε ότι η Περιφέρεια Αττικής (αρμόδιο τμήμα για εγκατάσταση σηματοδότη) έχει από την προηγούμενη εβδομάδα αποστείλει 1) έγγραφο προς το Δήμο Κηφισιάς και το Δήμο Διονύσου με κοινοποίηση προς το Σύλλογό μας, δια του οποίου ενημερώνει τους ανωτέρω φορείς ότι είναι έτοιμη η αρμόδια υπηρεσία για την εγκατάσταση του σηματοδότη (Λεύκης και Θησέως) αλλά πρέπει πρώτα να διαμορφωθεί από το Δήμο το κράσπεδο, οι ταπεινώσεις πεζοδρομίων κ.λπ. για να μπορέσει να γίνει η εγκατάσταση 2) έγγραφο προς τη ΔΕΔΔΗΕ με κοινοποίηση προς το Σύλλογό μας, για την ηλεκτροδότηση του σηματοδότη.

Έως σήμερα, δεν έχουμε δει να ξεκινούν εργασίες στο σημείο το συγκεκριμένο, όπως τουλάχιστον, από εκπρόσωπο του Δήμου, μας είχε αναφερθεί προφορικά.

Ο Διεθυντής του Λυκείου μας έχει προγραμματίσει να συγκαλέσει σχολικό συμβούλιο την Τετάρτη, 11-10-2017, για το νέο σχολικό κτίριο και τα θέματα που έχουν ανακύψει. Στο σχολικό συμβούλιο συμμετέχουν εκ του Νόμου, το Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, εκπρόσωπος της Σχολικής Επιτροπής και τρεις εκπρόσωποι των μαθητών.

Σίγουρα την Πέμπτη θα έχουμε να πούμε πολλά και να πράξουμε ακόμα περισσότερα.

ΤΟ Δ.Σ.