logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μία ακόμα εκδήλωση υιοθεσίας στέφθηκε με επιτυχία, και επιτυχία σημαίνει κάποια από τα σκυλάκια μας να βρεθούν στην καινούργια τους οικογένεια και όχι πάλι στο δρόμο ή σε κάποια προσωρινή φιλοξενία.

Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν με τον τρόπο τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Δ.Ε. Δροσιάς κύριο Ποτίδη χωρίς την άδεια του οποίου δεν θα είχαμε τον χώρο της πλατείας Δροσιάς.

Τον Δήμαρχο μας κύριο Ζαμάνη που στήριξε τη δράση τόσο με τα μέσα αλλά και με την παρουσία του.

Την δημοτική σύμβουλο και Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κυρία Πέππα για την παρουσία της.

Τις υπαλλήλους του Δήμου κυρίες Χρυσοφογεώργη και Σίνου για την πολύτιμη βοήθειά τους χωρίς την οποία δεν θα είχε οργανωθεί αυτή η εκδήλωση.

Το συνεργαζόμενο με το Δήμο νοσοκομείο ζώων Πικερμίου, για τη στείρωση, τον εμβολιασμό, την αποπαρασίτωση και την ηλεκτρονική σήμανση όλων των ζώων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Τις φιλοζωικές οργανώσεις Διονύσου και Κρυονερίου καθώς και τους Αρωγούς Ζώων Αγίου Στεφάνου οι οποίοι καθημερινά καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια θυσιάζοντας πολλές φορές την προσωπική τους ζωή για την ευζωία των αδέσποτων ζώων του Δήμου μας.

Το ζαχαροπλαστείο «Σεραλίδης» για τη χορηγία βουτημάτων.

Το σούπερ μάρκετ Κρητικός Αγίου Στεφάνου για τη χορηγία χυμών.

Το ψητοπωλείο Flame για το τραπέζι που μας παραχώρησε.

Και πάνω από όλα… όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ακόμα περισσότερο εσάς που τολμήσατε να κάνετε μία μεγάλη πράξη αγάπης υιοθετώντας ένα αδέσποτο σκυλάκι, το οποίο θα σας ευγνωμονεί για την πράξη αυτή για όλη του τη ζωή!!!

Από την Πενταμελή Επιτροπή Αδέσποτων Δήμου Διονύσου,

Η πρόεδρος

Καγιαλή Ελπίδα