logo


Ακόμη μια Παιδική Χαρά, αυτή του Κρυονερίου, παραδόθηκε ανακατασκευασμένη και πιστοποιημένη σε γονείς και παιδιά, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των έτοιμων Παιδικών Χαρών του Δήμου Διονύσου σε πέντε. Υπενθυμίζεται ότι ήδη λειτουργούν οι Παιδικές Χαρές στον Άγ. Στέφανο, στη Σταμάτα, στο Διόνυσο και τη Δροσιά, ενώ αναμένεται και η ανακατασκευή αυτής στη Ροδόπολη, σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Ράικου στο Τοπικό Συμβούλιο της περιοχής. Συμπληρώνεται έτσι η εξάδα- αντί των 7 αρχικώς προγραμματιζόμενων με τη σχετική εργολαβία των 300.000 ευρώ- ενώ με τα υπόλοιπα της εργολαβίας αυτής, περίπου 50.000 ευρώ, θα κατασκευασθεί με αυτόνομη εργολαβία μέσα στο 2017, σύμφωνα με τον κ. Ράικο, και η Παιδική Χαρά στην Άνοιξη.

Σχετικό είναι το Δελτίο Τύπου του Δήμου Διονύσου:

Πλήρως ανακατασκευασμένη και πιστοποιημένη Παιδική Χαρά και στη ΔΕ Κρυονερίου

Παραδόθηκε σε παιδιά και γονείς η Παιδική Χαρά της Δημοτικής Ενότητας Κρυονερίου, επί της πλατείας Μ. Ασίας, έπειτα από πλήρη ανακατασκευή και εξοπλισμό της με νέα όργανα και παιχνίδια.

Η νέα παιδική χαρά στη ΔΕ Κρυονερίου έχει επίστρωση με ειδικό τάπητα ασφαλείας και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, ώστε τα παιδιά να παίζουν ανέμελα με τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία.

Η ανακαινισμένη με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές παιδική χαρά διαθέτει, επίσης, βρύση με πόσιμο νερό, παγκάκια και υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης για ΑμεΑ.

Το ωράριο λειτουργίας της είναι 8 π.μ.- 3μ.μ. και 5-10μ.μ.