logo


Συνεχίζει την επίθεση προς τη Δημοτική Αρχή η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας. Στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί, η Ενωτική Πρωτοβουλία κατηγορεί τη Διοίκηση του Δήμου και προσωπικά το Δήμαρχο Διονύσου για διασπάθιση του δημοτικού χρήματος, κάτι που- όπως υποστηρίζει- συνέβη στη μετεγκατάσταση του 1ου Παιδικού Σταθμού Αγ. Στεφάνου σε κτήριο, όπου το ενοίκιο είναι διπλάσιο και από αυτό που ζητούσε ο ενοικιαστής αλλά και από αυτό που πλήρωνε ο Δήμος στο προηγούμενο κτήριο:

Διόνυσος 2/10/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην πρόσφατη συνέντευξή του σε εφημερίδα της Κηφισιάς ο κ. Ζαμάνης έκανε απολογισμό– μονόλογο και μας κατέκλυσε με υπερβολές, ανακρίβειες και ψεύδη. Όμως, δεν θα αφήσουμε αναπάντητο τίποτε και θα δώσουμε στους πολίτες τις πραγματικές διαστάσεις του δήθεν έργου ενός «σχεδόν δημάρχου».

Ξεκινάμε λοιπόν:
-Αναφέρεται ο κ. Ζαμάνης στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και δηλώνει επί λέξει «επιπλέον μεταφέραμε άλλον έναν, τον 1ο Αγίου Στεφάνου, σε πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις»
Ξέρετε σε ποιον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό αναφέρεται;

Σε αυτόν που έπεσε το στέγαστρο, ευτυχώς μέσα σε Σαββατοκύριακο και δεν υπήρχαν παιδάκια για να κινδυνέψουν. Αυτές είναι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαφημίζει ο κ. Ζαμάνης. Αυτές παρέλαβε η δημοτική αρχή για να στεγαστούν τα παιδάκια του Διονύσου και θέλει να μας πείσει ότι είναι σύγχρονες και ασφαλείς.

Αδιαφορία. Ανευθυνότητα. Βαριά αμέλεια.

Ποιο είναι, όμως, το χειρότερο; Το συγκεκριμένο ακίνητο επί δύο ολόκληρα χρόνια ήταν διαθέσιμο για ενοικίαση με 700 ευρώ το μήνα και παρέμενε ξενοίκιαστο διότι, προφανώς, ουδείς ιδιώτης ή επαγγελματίας ή οργανισμός θεώρησε την αξία και την κατάστασή του αντίστοιχη του τιμήματος που ζητούσε ο ιδιοκτήτης. Και τι έγινε τελικά; Μέσα σε όλα τα σύγχρονα, ασφαλή και κατάλληλα για τη λειτουργία Παιδικού Σταθμού κτίρια ο κ. Ζαμάνης βρήκε το συγκεκριμένο και μάλιστα το πληρώνει, από τα χρήματα των δημοτών βέβαια, με 1400 ευρώ το μήνα.

Δηλαδή με ενοίκιο διπλάσιο από αυτό που ζητούσε ο ιδιοκτήτης και δεν του το έδωσε κανείς και με υπερδιπλάσιο αυτού που πλήρωνε ο δήμος στο αρχικό κτίριο, από όπου έγινε η μεταφορά!!!

Ποιος έκρινε κατάλληλο ένα κτίριο που διαλύονται και πέφτουν τα στέγαστρα;

Και γιατί έδωσε ο κ. Στάικος 1800 ευρώ, σε απευθείας ανάθεση με απόφασή του, για την μεταφορά του εξοπλισμού από τον Άγιο Στέφανο στον… Άγιο Στέφανο;

Επιπόλαιος και επικίνδυνος ο κ. Ζαμάνης αλλά και γαλαντόμος, με τα λεφτά του Δήμου πάντοτε, εκεί που δεν πρέπει!

Δώσε εξηγήσεις κ. Ζαμάνη! Δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα, αν μπορείς!
Ατελείωτος ο κατήφορός σου. Εμείς ξέρουμε. Όλοι, πλέον, ξέρουν.