logo


Σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων Λυκείου Δροσιάς, με κεντρικό θέμα συζήτησης την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών στο κτήριο του Ζαννείου που σε λίγες ημέρες πρόκειται να φιλοξενήσει το Λύκειο. Το θέμα είχε απασχολήσει προσφάτως (15/9) και τη Σχολική Επιτροπή Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου, όταν η Διευθύντρια του Γυμνασίου Δροσιάς Ε. Πολίτη είχε μεταφέρει τις ανησυχίες των γονιών για τα μέτρα που ο Δήμος θα λάβει, προκειμένου η προσέλευση και η αποχώρηση γονιών και μαθητών να γίνεται με ασφάλεια. Τόσο ο Πρόεδρος της Επιτροπής Α. Δελαγραμμάτικας, όσο και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Α. Στασινοπούλου που επίσης παρευρισκόταν, είχαν τότε διαβεβαιώσει πως πρώτιστο μέλημα του Δήμου είναι η ασφάλεια των παιδιών και πως προς την κατεύθυνση αυτή γίνονται προσπάθειες διευθέτησης της κίνησης και με την Τροχαία αλλά και με την Περιφέρεια.

Υπενθυμίζεται πως το Ζάννειο μισθώθηκε από το Δήμο με στόχο τη μετεγκατάσταση του Λυκείου Δροσιάς, που μέχρι σήμερα συστεγάζεται με το Γυμνάσιο σε συνθήκες ασφυκτικές για τα δυο σχολεία. Οι απαιτούμενες εργασίες έγιναν με εξολοκλήρου χορηγία του επίτιμου δημότη και ευεργέτη της πόλης εφοπλιστή Αθ.Μαρτίνου. Το Ζάννειο βρίσκεται επί της Λ. Θησέως, ενώ η παράπλευρη οδός Λεύκης χρησιμοποιείτο μέχρι τώρα για τη διέλευση και στάθμευση οχημάτων του παρακείμενου Τοσίτσειου Εκάλης:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού, προσκαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Λυκείου Δροσιάς Αττικής σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20.30 στο σχολικό κτίριο του Λυκείου Δροσιάς (25ης Μαρτίου και 1ης Μαΐου-Δροσιά) προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των ακόλουθων θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
1. Ενημέρωση γονέων
2. Πρόσβαση μαθητών/τριών στο νέο σχολικό κτίριο (εγκαταστάσεις Ζαννείου).
Λόγω της σοβαρότητας του θέματος της εξασφάλισης ασφαλούς πρόσβασης των μαθητών στο νέο σχολικό κτίριο, παρακαλούνται οι γονείς να προσπαθήσουν να παρευρίσκονται την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα στη Γ.Σ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ελένη Φουντουκίδου