logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου Διονύσου κ. Φώτιος Περρής απέστειλε ευχαριστήριο επιστολή προς τη Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου και την πρόεδρό της κα Ελπίδα Καγιαλή, για εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο, στην οποία αναφέρει:

«Μετά το πέρας των εργασιών που αφορούσαν στην αντικατάσταση των λαμπτήρων στο διδακτήριό μας με φώτα led (Σύμβαση με ΑΠ 1106/ 29-8-2017) και αναλογιζόμενοι το κόστος των εργασιών, τον φόρτο εργασίας της Σχολική Επιτροπής για τη δημιουργία και υλοποίηση των συμβάσεων, γενικότερα, την πολύ καλή εκτέλεση του έργου και το εξαιρετικό αποτέλεσμα που επήλθε, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα του Σχολείου μας.

Ενέργειες όπως αυτή επιδρούν θετικά όχι μόνο στους μαθητές μας και στην ομάδα των εκπαιδευτικών, αλλά και στο ευρύτερο σύνολο της κοινωνίας μας που σχετίζεται με τη σχολική κοινότητα.

Πιστεύουμε πως θα είστε αρωγοί μας και σε επόμενα αιτήματά μας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να παράσχουμε όσο το δυνατό περισσότερο ποιοτική εκπαίδευση στους μαθητές μας.»