logo


Αξιότιμη κυρία Χαζάπη,

Στη συνάντηση των αθλητικών σωματείων που έγινε με αφορμή την προσφυγή των 2 δημοτικών συμβούλων κ.κ. Σ. Γιαννουλάτου και Η. Υφαντή που αφορούσε τις επιχορηγήσεις των Αθλητικών Σωματείων τον ΑΟ Διονύσου εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ και Γραμματέας του κ. Π. Μπακοδήμος, καθώς όπως σωστά αναφέρετε στο άρθρο σας εγώ έλειπα σε ολιγοήμερες διακοπές.

Το θέμα δεν το είχα παρακολουθήσει δια ζώσης ενώ η σχέση μου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ κακή.

Στην επικοινωνία που είχαμε, και στην ερώτησή σας, εάν αναγνώριζα την υπογραφή μου στην κοινή ανακοίνωση των σωματείων, πράγματι σας απάντησα αρνητικά.

Το γεγονός ότι ονομάζομαι Γεωργοκίτσος και όχι Γεωργοκίτσιος, ότι πάντοτε γράφω με μικρά και όχι κεφαλαία γράμματα το ονοματεπώνυμό μου όταν υπογράφω, καθώς και η κακή ποιότητα της εικόνας του εγγράφου που είδα, και κυρίως το γεγονός ότι δεν θυμόμουν να έχω υπογράψει σε κάποιο επίσημο έγγραφο εκπροσωπώντας τον σύλλογό μας με οδήγησαν να σας διαβεβαιώσω ότι δεν το έχω υπογράψει.

Παρόλα αυτά έχω κάνει λάθος. Η υπογραφή είναι δική μου.

Το έγγραφο υπογράφτηκε από εμένα την ημέρα που επέστρεψα από τις διακοπές μου και πήγα για λίγη ώρα στο ανοιχτό γήπεδο του Διονύσου.

Υπέγραψα το συγκεκριμένο κείμενο χωρίς να δώσω την πρέπουσα σημασία (αυτό δεν αποτελεί βέβαια δικαιολογία), έχοντας την εντύπωση ότι πρόκειται να γίνουν περαιτέρω συζητήσεις και επεξεργασία. Άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως συνεδριάζουμε (το ΔΣ του ΑΟ Διονύσου) για να λαμβάνουμε συλλογικές αποφάσεις. Όμως το τελευταίο 15ήμερο του Αυγούστου δεν κάναμε καμία συνεδρίαση.

Επίσης, ακόμα και την ημέρα που μου θέσατε το ερώτημα, είχα την εντύπωση ότι θα γινόταν συνάντηση των αθλητικών σωματείων την επόμενη για την τελική επεξεργασία της επιστολής.

Πάντως επί της ουσίας η άποψή μου (που αναφέρεται και στην επιστολή) είναι ότι πρέπει να υπάρχουν προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια τόσο για την παραχώρηση της χρήσης των Δημοτικών και Σχολικών Αθλητικών χώρων του Δήμου μας όσο και για τον τρόπο που τα αθλητικά σωματεία επιχορηγούνται από τον Δήμο. Ειδικότερα, και παρόλο που δεν προβλέπεται από τον σχετικό νόμο, δεν είναι δυνατό να επιχορηγούνται αθλητικά σωματεία που δεν έχουν πλήρη αθλητική δραστηριότητα και παρουσιάζουν προγράμματα δράσης για την πραγματοποίηση πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Παρακαλώ για την δημοσίευση της επιστολής αυτής προς άρση παρεξηγήσεων.

24/9/2017
Με εκτίμηση
Λάζαρος Γεωργοκίτσος